Gura Portiței – legătura cu apele pontice

A venit timpul să vă mai prezentăm și câteva idei despre locațiile din România ce merită vizitate. Știm cât este de important ca fiecare dintre noi să susțină economia României și, mai nou, că putem să ne dezvoltăm și în ceea ce privește turismul. Nu multe dintre țările Europei au atâtea bogății peisagistice precum țara noastră, așa că haideți să „le exploatăm”. Așadar, astăzi este timpul pentru partea de sud-est, mai cu seamă despre Gura Portiței – o ieșire frumoasă dinspre Delta Dunării spre Marea Neagră.

Români de pretutindeni uniți-vă și alegeți turismul românesc

Pentru cine preferă marea în detrimentul muntelui, Gura Portiței vă așteaptă cu drag pentru a petrece o mică vacanță diferită la malul mării. De cele mai multe ori, atunci când vorbim despre mare, ne gândim la plaje cu nisip fin, la valuri și soare care să ne răsfețe toate simțurile. Ei bine, Gura Portiței este, mai degrabă, asociată cu Delta Dunării. Dacă vreți să înțelegeți ce înseamnă paradis natural, ce înseamnă un mediu prea puțin afectat de tehnologie și dezvoltare industrială, vizitați acest liman de aluviuni. Delta este înscrisă în patrimoniul UNESCO și este considerată un vast laborator natural.

Gura Portiței este paradisul dintre Delta Dunării și Marea Neagră

Gura Portitei Fabricat In Ro 1

Un mic sejur la malul mării nu a stricat niciodată nimănui, așa că este timpul să vă răsfățați! Gura Portiței a fost o localitate cunoscută ca un sat de pescari dar acum este un loc exotic pentru turiștii dornici de schimbări ale itinerariului vacanțelor. Cu bărcuța ori cu bicicleta vă puteți plimba pe marginea grindurilor, cu mici valuri care vă răsfață vizual. Poveștile localnicilor vă pot însoți la tot pasul dacă aveți răbdare și vreți să învățați despre tradițiile locurilor. O pasăre își poate lua zborul în fața voastră, o casă lipovenească vă poate întâmpina cu culorile specifice și cu acoperișul de stuf.

Noutăți pentru sejurul 2016:

  • Pentru achiziționarea unui sejur în complexul Gura Portiței, beneficiați gratuit pe lângă parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portiței, tur-retur și de șezlong pe  plaja, hidrobiciclete pe lac -durata max 1 ora /camera/zi, tenis de masa, teren sport multifuncțional, table, șah.
  • Începând cu sezonul 2016 complexul www.guraportitei.ro  oferă posibilitatea de a achiziționă pachete de sejur cu Pensiune Completa ( Mic Dejun, Prânz și Cina)
  • Toate camerele de pe insula cu terasa ponton pe lac au fost dotate cu  1 matrimonial și 1 canapea extensibila și mobilier nou (capacitate maxima – 4 adulți) iar lenjeria este de la producătorul român de lenjerii hotel Brodank.
  • S-a amenajat un spațiu pentru activități recreative în zilele în care soarele nu este prietenos cu oaspeții.
  • În fiecare sâmbăta este o seara speciala pe plaja, în jurul unui foc de tabăra, în  compania unui ansamblu folcloric lipovenesc.

Cât de frumos este să poți vedea urme e istoriei petrecute până în prezent, cu miros de valuri și la umbra unor umbrare de stuf să te reculegi. România are foarte multe locuri frumoase de vizitat, dar fără a fi promovate îndeajuns, din păcate. Alegeți locații din România pentru vacanța voastră și fiți mândri că sunteți români!

Sursă imagine și informații : guraportitei.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: