Se încarcă...
Cascade Fabricat In Ro

Cascade impresionante de vizitat in Romania

Weekendul se apropie cu pași repezi și noi ne-am gândit să vă prezentăm câteva locuri ce merită vizitate pentru a rămâne impresionați de frumusețile României. Dacă până acum v-am prezentat locații sau regiuni ale țării care ar trebui să fie promovate și vizitate în primul rând de români, astăzi o să vă aducem la cunoștință câteva informații despre câteva cascade mărețe de pe teritoriul țării noastre.

Veți spune, poate, că încă nu este timpul să vizităm cascade, încă nu este foarte cald să putem, eventual, să ne scăldăm; dar noi ne-am gândit că puteți începe să vă creați itinerariul pentru vacanța mult așteptată. Unii preferați muntele, alții marea, alții drumurile anevoioase parcurse la pas, poate și explorarea peșterilor, dar echipa [wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”https://fabricatinro.ro/” icon=”none”]FabricatinRO.ro[/wpsm_button] vă îndeamnă să vă îndreptați atenția și spre câteva cascade mărețe din România.

Cascade fermecătoare din România

Cascada Bigăr: poate că ați auzit de ea, poate nu, dar sigur ați văzut o fotografie și ați crezut că este o cascadă născută pe alte meleaguri. Ei bine, aceasta este prezentă în România și se află pe locul întâi în topul cascadelor unice din lume realizat de The World Geography. Este situată în vestul țării, în munții Aninei pe Paralela 45, creând o lume de poveste pe care nu o să vreți să o părăsiți.

Cascada Bigar Fabricat In Ro

Cascada Beușnița: dacă ajungeți în munții Aninei, să nu cumva să ratați această cascadă. Nu este vorba doar de o cădere de apă, ci de trei cascade ale căror ape se preling pe un perete impresionant de mușchi.

Cascada Bigar Fabricat In Ro

Cascada Urlătoarea: Mergem din vest către est și aflăm că și munții Bucegi adăpostesc o cascadă de 15 m, cam gălăgioasă. Este ușor de ajuns la ea și vă pregătește și mici surprize pe versant. Dacă sunteți curioși, vizitați-o!

Cascada Urlatoarea Fabricat In Ro

Cascada Duruitoarea: trecem de la o zgomotoasă la alta, în munții Ceahlău; această cascadă are 25 m înălțime și este renumită pentru zgomotul ce îl produce atunci când cantitate de apă transportată este mai mare. Un evantai de ape vă așteaptă, așadar, și în Moldova.

Cascada Duruitoarea Fabricat In Ro

Sunt locuri foarte frumoase la noi în țară, pe care trebuie să le vizitați! Cunoașteți România înainte să o părăsiți!

Sursa imagine: https://romanianturism.com/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: