Se încarcă...

Cutie Cadou Tuica 50% dublu distilata 700ml si 4 cescute traditionale – CELAR

Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.

Acest cadou reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta o bautura traditionala si autentica din Romania. Este un cadou perfect pentru pasionatii de bauturi alcoolice, dar si pentru cei care vor sa descopere gustul autentic romanesc.

Bautura este realizata din prune de cea mai buna calitate si este dublu distilata pentru a obtine o concentratie alcoolica de 50%. Acest proces de distilare confera bauturii un gust intens si o aroma unica, specifica tarii noastre. Tuica este realizata la fel ca acum sute de ani, complet natural și ecologic. Este o bautura 100% naturala , extrem de fina , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.

340 lei

Vandut de : CELAR - Distilerie Traditionala Artizanala SKU Cutie Cadou Tuica 50% dublu distilata 700ml si 4 cescute traditionale - CELAR Categories , , , , , Etichete , ,

Descriere

Pachetul contine:

– O cutie din lemn de culoare natur

– O sticla de 700ml cu Tuica Premium 50% concentratie alcoolica dublu distilata

– 4 Cescute traditionale din ceramica de Baia Mare cu volumul aproximativ de 50ml. Cescutele din ceramica sunt realizate, pictate si glazurate manual de mesterii populari din Baia Mare care au imbinat armonios mestesugul si arta traditionala, rezultand obiecte unice.

O cutie cadou cu tuica reprezinta o alegere perfecta pentru oricine doreste sa ofere un cadou traditional romanesc. Acest produs este realizat cu mare atentie, respectand traditia si metodele vechi de preparare a bauturii.

Tuica este obtinuta din prune foarte dulci si zemoase, culese manual din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges. Aceste prune sunt alese cu mare atentie si atent curatate, pentru a se asigura ca nu exista nicio impuritate sau defect. Ele sunt apoi macinate si puse la fermentat in butoaie de lemn, unde isi dezvolta aroma si gustul unic.

Dupa fermentare, mustul obtinut este distilat cu grija in cazane traditionale de cupru, pentru a obtine tuica fina, cu o aroma intensa si un gust delicat. Bautura este apoi maturata in butoaie de stejar timp de cateva luni, pentru a se rotunji si a-si imbogati gustul.

O cutie cadou cu tuica este ambalata intr-un mod special, pentru a pastra aroma si gustul bauturii. Cutia este realizata dintr-un material durabil si atractiv, cu un design traditional romanesc. In interior, tuica este asezata in sticla, pentru a nu fi afectata de lumina sau de alti factori care ar putea sa-i afecteze calitatea.

Acest cadou traditional romanesc este perfect pentru orice ocazie speciala, de la sarbatorile de iarna la nunti sau botezuri. Este un simbol al traditiei si al valorilor romanesti, iar gustul unic al tuicii va fi cu siguranta apreciat de oricine.

Farmland Business SRL