Se încarcă...

Regulament concurs: De ce să cumperi produse fabricate în România?

Art. 1 Organizatorul Concursului

1.1. Concursul este organizat de SC SC Vexcore S.R.L (FabricatinRO) cu sediul în Iași, Romania, CUI 24826663, denumit în continuare “Organizator”.

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit în continuare “Regulament”, fiind obligatoriu pentru toți Participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării campaniei, având obligația de a anunța publicul, pe pagina https://www.facebook.com/fabricatRo si https://www.fabricatinro.ro,  în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială. Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare.

Art. 2. Durata și locul de desfășurare ale Concursului

2.1 Concursul va avea loc începând cu data de 01 Decembrie 2018, pe site-ul https://fabricatinro.ro  și se va desfășura până la data de 20 decembrie 2018.

Art. 3. Participanții și condițiile de participare

3.1. Concursul se adresează vizitatorilor site-ului www.fabricatinro.ro, persoane fizice, cetăteni români, peste 18 ani, cu domiciliul/resedința în România, ce acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament, cu excepția angajaților Organizatorului și membrii familiilor acestora. Obiectivul Concursului este promovarea Fabricatinro.ro.

3.2. Pentru a se înscrie în campanie, participanții trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții:

a) Participanții trebuie să accese paginile producatorilor participanti la concurs si sa raspunda la intrebarea „De ce sa cumpar produse romanesti fabricate in Romania de „numele producatorului”?”

b) sa dea share pe pagina personala de Facebook, la listarea de pe site-ul fabricatinro.ro pentru care participa la concurs

c) Participanții iau la cunoștință și acceptă Regulamentul Concursului

d) Participanții vor respecta prevederile prezentului Regulament precum și orice alte indicații date de Organizator în vederea desfășurării în condiții normale a Concursului.

3.3. În cazul în care, cei care sunt eligibili să participe sau cei care nu îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 3.1. si 3.2. de mai sus, încalcă acest Regulament, Organizatorul își rezervă dreptul de a anula orice formă de câștig dobândită de participant în urma prezentei campanii.

3.4. Prin participarea la Concurs, Participanții confirmă cunoașterea prevederilor Regulamentului și își exprimă acordul în privința acestora, participarea la acest Concurs implicând obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

Art. 4. Modul de desfașurare a Concursului

4.1. Pentru a participa la Concurs, participanții care îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 3 din prezentul Regulament, trebuie să intre pe site-ul www.fabricatinro.ro, sa acceseze listarile colaboratorilor participante la concurs, sa raspunda la o intrebare in sectiunea de comentarii (intrebare de forma: „De ce sa cumpar produse fabricate in Romania de la „nume producator”) si sa dea share la listare pe pagina personala de Facebook.

4.2. Vor fi considerati valizi participantii care îndeplinesc condițiile de la art 3.1.

4.3. Căstigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorți pe 22 decembrie 2018 cu ajutorul site-ului www.random.org dintre participantii la concurs. Castigatorul unui premiu, nu poate participa decat la o singura extragere pentru 1 singur premiu.

4.4. Validarea câștigătorilor se face de către reprezentantul Fabricatinro.ro prin verificarea îndeplinirii condițiilor prevăzute la art 3. La finalul promoției vor fi extrasi, prin tragere la sorți computerizată, 6 castigatori unici.

4.5 Castigatorii extrasi vor fi anunțati printr-un mesaj postat pe Facebook de către organizator, după data extragerii. Pentru validare, câștigătorii vor comunica datele personale reprezentantului Fabricatinro.ro înainte de ridicarea premiului. Premiul poate fi transmis doar membrilor familiei: soț/soții ori rude de gradul întâi. Beneficiarul direct al premiului va fi anunțat de către câștigător în momentul comunicării datelor personale. (datele din buletin)

Art. 5. Premiul Concursului

5.1. În cadrul prezentului Concurs se vor acorda premiile:

  1. o pereche de pantofi stiletto in piele oferiti de Luisa Fiore in valoare de 350 lei – https://www.luisafiore.ro/index.php?route=product/product&product_id=90
  2. un parfum cu fermoni oferit de Your Personal Aroma by Raluca Vasile in valoare de 300 lei – http://www.yourpersonalaroma.com/product/divine-cocktail-de-iubire-parfum-de-lux-cu-poezie-unisex/
  3. o brosa oferita de MD Burnett in valoare de 99 lei – https://www.mdburnette.com/accesorii
  4. Patru sapunuri bio (Morcov&Catina, En Provence, Cinnamon&Orange, Sea Breeze) si un unt de shea 100ml oferite de Jovis Homemade Beauty in valoare de 74 lei:
  1. Cinci borcane cu miere de albine oferite de FagurelecuMiere in valoare de 85 lei – https://fagurelecumiere.ro/produse-apicole/sortimente-miere-5-mini
  2. Cinci caserole de scrijele de mere de la Hambarul lu’ Eustache in valoare de 25 lei – https://www.facebook.com/commerce/products/2071669912879019/ 

5.2. Premiile nu pot fi înlocuite cu alte Premii și nici nu se poate acorda contravaloarea  în bani. În cazul refuzului sau imposibilității vreunui potențial câștigător de a beneficia de premiu, sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, participantul câștigător va pierde dreptul de atribuire a Premiului. În asemenea cazuri, Organizatorul va repeta tragerea la sorți.

Art. 6. Acordarea Premiilor prin tragere la sorți și validarea câștigătorilor

6.1. Premiile vor fi acordate dupa încheierea concursului, după stabilirea modalității de programare, în termenii conveniți de comun acord între Organizator și câștigător, câștigătorii fiind anunțati printr-un mesaj postat pe Facebook de către Fabricatinro.ro pe 22 Decembrie 2018, privind câștigarea Concursului.

6.2. Câștigătorii pot revendica premiile în termen de 10 zile calendaristice de la anunțarea rezultatului extragerii. În cazul în care acest termen este depășit, se va repeta tragerea la sorți.

6.3. Acordarea Premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la acest Concurs implică acordul ca numele câștigătorilor să fie publicat pe pagina Facebook https://www.facebook.com/fabricatRO

6.4. Participanții care, din orice motiv neimputabil Organizatorului, au pierdut calitatea de câștigător, nu au dreptul de a solicita, prin nici un mijloc, atribuirea Premiului.

6.5. Reclamațiile referitoare la premiile câștigate, ulterioare momentului acordării premiilor, nu vor fi în responsabilitatea Organizatorului.

6.6. Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile legale necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.

Art. 7. Regulamentul Concursului

7.1. Regulamentul Concursului este disponibil oricărui solicitant pe pagina https://www.fabricatinro.ro/

7.2. Organizatorul își rezervă dreptul de oprire a Promoției în orice moment de desfășurare a acesteia și/sau schimbarea regulilor de participare și/sau a premiului acordat. Astfel de modificari vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare.

Art. 8. Litigii

8.1 În cazul unor potențiale litigii apărute între Organizator și Participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre solutionare instanțelor competente.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: