Se încarcă...

Regulament concurs: De ce să cumperi produse cosmetice naturale românești?

Art. 1 Organizatorul Concursului

1.1. Concursul este organizat de SC Vexcore S.R.L (FabricatinRO) cu sediul în Iași, Romania, CUI 24826663, denumit în continuare “Organizator”.

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit în continuare “Regulament”, fiind obligatoriu pentru toți Participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării campaniei, având obligația de a anunța publicul, pe pagina https://www.facebook.com/fabricatRo si https://www.fabricatinro.ro,  în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială. Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare.

Art. 2. Durata și locul de desfășurare ale Concursului

2.1 Concursul va avea loc începând cu data de 02 August 2019, pe site-ul https://fabricatinro.ro  și se va desfășura până la data de 12 august 2019.

Art. 3. Participanții și condițiile de participare

3.1. Concursul se adresează vizitatorilor site-ului www.fabricatinro.ro, persoane fizice, cetăteni români, peste 18 ani, cu domiciliul/resedința în România, ce acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament, cu excepția angajaților Organizatorului și membrii familiilor acestora. Obiectivul Concursului este promovarea Fabricatinro.ro.

3.2. Pentru a se înscrie în campanie, participanții trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții:

  1.  Intri pe pagina Miledy de pe platforma #FabricatinRO: https://fabricatinro.ro/listare/miledy-produse-cosmetice-naturale-romanesti/ și în secțiunea de comentarii să răspunzi la întrebarea: “De ce să cumperi produse cosmetice naturale românești produse de Miledy?”
  2. După ce ai răspuns la intrebare, intră pe prima pagină a platformei #FabricatinRO: https://fabricatinro.ro si, in partea de jos a paginii, abonează-te la newsletter.

c) Participanții iau la cunoștință și acceptă Regulamentul Concursului

d) Participanții vor respecta prevederile prezentului Regulament precum și orice alte indicații date de Organizator în vederea desfășurării în condiții normale a Concursului.

3.3. În cazul în care, cei care sunt eligibili să participe sau cei care nu îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 3.1. si 3.2. de mai sus, încalcă acest Regulament, Organizatorul își rezervă dreptul de a anula orice formă de câștig dobândită de participant în urma prezentei campanii.

3.4. Prin participarea la Concurs, Participanții confirmă cunoașterea prevederilor Regulamentului și își exprimă acordul în privința acestora, participarea la acest Concurs implicând obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

Art. 4. Modul de desfașurare a Concursului

4.1. Pentru a participa la Concurs, participanții care îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 3 din prezentul Regulament, trebuie să intre pe site-ul www.fabricatinro.ro, sa acceseze listarile colaboratorilor participante la concurs, sa raspunda la o intrebare in sectiunea de comentarii (intrebare de forma: „De ce sa cumpar produse fabricate in Romania de la „nume producator”) si sa dea share la listare pe pagina personala de Facebook.

4.2. Vor fi considerati valizi participantii care îndeplinesc condițiile de la art 3.2.

4.3. Căstigatorul va fi extras prin tragere la sorți pe 13 august 2019 cu ajutorul site-ului www.random.org dintre participantii la concurs.

4.4. Validarea câștigătorilor se face de către reprezentantul Fabricatinro.ro prin verificarea îndeplinirii condițiilor prevăzute la art 3.

4.5 Castigatorul va fi anunțat printr-un mesaj postat pe Facebook de către organizator, după data extragerii. Pentru validare, câștigătorul va comunica datele personale reprezentantului Fabricatinro.ro înainte de ridicarea premiului. Premiul poate fi transmis doar membrilor familiei: soț/soții ori rude de gradul întâi. Beneficiarul direct al premiului va fi anunțat de către câștigător în momentul comunicării datelor personale. (datele din buletin)

Art. 5. Premiul Concursului

5.1. În cadrul prezentului Concurs se va acorda premiul:

Pachet de produse oferit de Miledy – produse cosmetice naturale romanesti

Pachetul contine urmatoarele produse:

Crema de picioare

Balsam de par

Crema cu goji

Apa de trandafir

Sampon cu keratina si portocala

Demachiant cu miere si spirulina

Balsam de buze

Ulei de masaj cu galbenele si litsea cubeba

Deodorant natural fara parabeni, alcool sau aluminiu

Scrub de corp cu cafea si menta

Sapun cu ciocolata si lemongrass

 

5.2. Premiul nu pot fi înlocuit cu alte Premii și nici nu se poate acorda contravaloarea  în bani. În cazul refuzului sau imposibilității vreunui potențial câștigător de a beneficia de premiu, sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, participantul câștigător va pierde dreptul de atribuire a Premiului. În asemenea cazuri, Organizatorul va repeta tragerea la sorți.

Art. 6. Acordarea Premiului prin tragere la sorți și validarea câștigătorului

6.1. Premiul va fi acordat dupa încheierea concursului, după stabilirea modalității de programare, în termenii conveniți de comun acord între Organizator și câștigător, câștigătorul fiind anunțat printr-un mesaj postat pe Facebook de către Fabricatinro.ro pe 13 august 2019, privind câștigarea Concursului.

6.2. Câștigătorul poate revendica premiul în termen de 10 zile calendaristice de la anunțarea rezultatului extragerii. În cazul în care acest termen este depășit, se va repeta tragerea la sorți.

6.3. Acordarea Premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la acest Concurs implică acordul ca numele câștigătorului să fie publicat pe pagina Facebook https://www.facebook.com/fabricatRO

6.4. Participanții care, din orice motiv neimputabil Organizatorului, au pierdut calitatea de câștigător, nu au dreptul de a solicita, prin nici un mijloc, atribuirea Premiului.

6.5. Reclamațiile referitoare la premiile câștigate, ulterioare momentului acordării premiilor, nu vor fi în responsabilitatea Organizatorului.

6.6. Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile legale necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.

Art. 7. Regulamentul Concursului

7.1. Regulamentul Concursului este disponibil oricărui solicitant pe pagina https://www.fabricatinro.ro/

7.2. Organizatorul își rezervă dreptul de oprire a Promoției în orice moment de desfășurare a acesteia și/sau schimbarea regulilor de participare și/sau a premiului acordat. Astfel de modificari vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare.

Art. 8. Litigii

8.1 În cazul unor potențiale litigii apărute între Organizator și Participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre solutionare instanțelor competente.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: