Se încarcă...
Concurs 2048x985

[UPDATE] Concurs – De ce să cumperi produse fabricate în România?

Update: castigatorii concursului conform tragerii la sorti sunt:

 • Maria Patraru – Pantofi Luisa Fiore
 • Ispir Gabriela – Parfum Your Personal Aroma
 • Mirela Breazu – Brosa MD Burnette
 • Ispir Adela – Produse Jovis
 • Cristina Tatomir – miere de albine de la Fagurelecumiere.ro
 • Cristina Ramona Iorgoiu – scrijele de mere

Castigatorii trebuie sa trimita un e-mail la office@fabricatinro.ro cu numele din buletin, adresa de livrare si nr de telefon. Felicitari!

Platforma FabricatînRO susține producătorii români și vă ofera posibilitatea să câștigați produse românești oferite de colaboratorii noștri. Trebuie doar să răspundeți la o întrebare și să dați un share pe Facebook. Nimic mai simplu😊

Premiile sunt oferite de partenerii FabricatînRO și iată cum poți intra în posesia lor:

1. Câștigă o pereche de pantofi stiletto cu toc din piele fabricați în România de Luisa Fiore 

Pentru a intra în posesia acestor superbi pantofi stiletto din piele fabricați în România, trebuie să:

a) intri pe pagina Luisa Fiore de pe platforma FabricatînRO: https://fabricatinro.ro/listare/luisa-fiore-magazin-de-incaltaminte/ și în secțiunea de comentarii să răspunzi la întrebarea: De ce să cumpăr încălțăminte din piele fabricată în România de Luisa Fiore?

b) după ce ai lăsat comentariu, dă share la https://fabricatinro.ro/listare/luisa-fiore-magazin-de-incaltaminte/ pe pagina personală de Facebook

2. Câștigă un parfum românesc de la Your Personal Aroma by Raluca Vasile

Pentru a câștiga acest parfum artizanal unicat fabricat în România de parfumierul Raluca Vasile, ai de parcurs 2 pași simpli:

a)  Intră pe pagina Your Personal Aroma de pe platforma FabricatînRO: https://fabricatinro.ro/listare/your-personal-aroma-parfumuri-de-artisan-by-raluca-vasile/ și în secțiunea de comentarii răspunde la întrebarea: De ce să cumpăr parfumuri românești de artisan de la Your Personal Aroma? 

b)  După ce ai lăsat comentariu, da share la pagina https://fabricatinro.ro/listare/your-personal-aroma-parfumuri-de-artisan-by-raluca-vasile pe pagina personală de Facebook

3. Câștiga o broșa fabricată în România de MD Burnette

Poți câștiga acest superb accesoriu oferit de producătorul MD Burnette, astfel:

a)  Accesează pagina de prezentare MD Burnette de pe FabricatînRO: https://fabricatinro.ro/listare/m-d-burnette-creator-de-moda/ și în secțiunea de comentarii răspunde la întrebarea: De ce să cumpăr haine și accesorii fabricate în România de MD Burnette? 

b)  După ce ai lăsat comentariu, da share la pagina https://fabricatinro.ro/listare/m-d-burnette-creator-de-moda/ pe pagina personală de Facebook

4Câștiga 4 săpunuri 100% naturale (Morcov&Catina, En Provence, Cinnamon&Orange, Sea Breeze) și un unt de shea nerafinat 100g de la Jovis Homemade Beauty

Poți câștiga acest premiu oferit de Jovis Homemade Beauty, dacă intrunești concomitent 2 condiții:

a)  Intră pe pagina Jovis de pe Fabricatinro.ro https://fabricatinro.ro/listare/jovis-homemade-beauty-produse-cosmetice-naturale/ și în secțiunea de comentarii răspunde la întrebarea: De ce să cumpăr produse bio românești de la Jovis Homemade Beauty?

b)  După ce lași comentariu, da share la https://fabricatinro.ro/listare/jovis-homemade-beauty-produse-cosmetice-naturale/ pe pagina ta personală de Facebook

5. Câștiga un pachet de 5 sortimente de miere crudă (salcâm, tei, rapiță, miere de baltă, polifloră) de la FagurelecuMiere

Pentru a intra în posesia celor 5 borcane cu miere fabricate în România, iată ce trebuie să faci:

a)  Intră pe pagină Fagurelecumiere de pe platforma FabricatînRO: https://fabricatinro.ro/listare/fagurelecumiere-ro/ și în secțiunea de comentarii răspunde la întrebarea: De ce să cumpăr miere produsă în România de Fagurelecumiere.ro?

b)  După ce ai lăsat comentariu, da share la https://fabricatinro.ro/listare/fagurelecumiere-ro/ pe pagina personală de Facebook


6. Castiga 5 caserole de scrijele de mere ca la bunica 

Daca vrei sa iti amintesti de gustul inconfundabil al merelor uscate pe soba de bunica, ai posibilitatea sa castigi 5 caserole de scrijele de mere fabricate in Romania de la Hambarul lu’ Eustache:

a) intra pe pagina Scrijele de mere de pe platforma FabricatinRO https://fabricatinro.ro/listare/scrijele-de-mere/ si in sectiunea de comentarii raspunde la intrebarea: De ce sa cumpar scrijele de mere fabricate in Romania de Hambarul lu’ Eustache?

b) dupa ce lasi comentariu, da share pe Facebook la pagiina https://fabricatinro.ro/listare/scrijele-de-mere/

Despre concurs

Concursul se desfășoară în perioadă 1 – 20 Decembrie 2018. Câstigatorii vor fi aleși prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org în data de 22 Decembrie 2018. Regulamentul concursului poate fi accesat aici.

De ce să cumperi produse fabricate în România?

Alegerea de a cumpăra produse fabricate în România are mai multe avantaje și implicățiile pozitive pentru economie, societate și mediu. Iată câteva motive pentru care ar putea fi benefic să optezi pentru produsele fabricate în România:

 1. Sprijinirea Economiei Locale: Cumpărând produse fabricate în România, susții producătorii locali și contribui la dezvoltarea economiei naționale. Astfel, se creează locuri de muncă și se încurajează creșterea economică la nivel local și național.
 2. Reducerea Amprentei de Carbon: Produsele fabricate local necesită mai puțin transport, ceea ce duce la o reducere a emisiilor de carbon asociate cu transportul de marfă din alte țări. Acest aspect contribuie la protejarea mediului și promovarea sustenabilității.
 3. Calitatea și Proveniența Controlată: Când cumperi produse fabricate în România, ai mai multă încredere în calitatea acestora, deoarece poți urmări cu mai mare ușurință procesul de producție și proveniența materiilor prime.
 4. Preservarea Tradițiilor și Culturii: Produsele fabricate local adesea păstrează tradiții și elemente culturale specifice zonei. Prin achiziționarea acestor produse, contribui la menținerea și promovarea identității culturale a țării tale.
 5. Flexibilitate și Comunicare Directă: Achiziționând produse locale, poți comunica direct cu producătorii, oferindu-le feedback și având posibilitatea de a cere personalizări sau ajustări în funcție de preferințe.
 6. Siguranță Alimentară: Alegând să cumperi produse alimentare fabricate în România, ai mai multă încredere în siguranța acestora și în respectarea standardelor de igienă și sănătate.
 7. Suport pentru Micile Afaceri: Produsele fabricate local sunt, în general, asociate cu afaceri de dimensiuni mai mici sau familiale. Achiziționând de la aceste afaceri, le oferi sprijin financiar și contribui la dezvoltarea comunității locale.
 8. Responsabilitate Socială: Cumpărarea de produse fabricate în România poate fi privită ca o formă de responsabilitate socială, întrucât contribui la stimularea economiei și a comunității din care faci parte.

 Mult succes!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: