Se încarcă...

[UPDATE] Concurs – De ce să cumperi produse cosmetice organice handmade?

Platforma FabricatînRO susține producătorii români și vă oferă posibilitatea să câștigați produse românești oferite de partenerii noștri. Trebuie doar să răspundeți la o întrebare si să vă abonați la newsletter. Nimic mai simplu😊

Premiile acestui concurs sunt 2 vouchere de 100 RON oferite de Viridis Cosmetics – produse cosmetice organice handmade

De aceasta suma puteti achizitiona de pe site-ul producatorului:

sau

Pentru a participa la acest concurs si a avea sansa de a castiga acest pachet trebuie să:

  1.  Intri pe pagina Viridis Cosmetics de pe platforma #FabricatinRO: https://fabricatinro.ro/listare/viridis-cosmetics-produse-cosmetice-organice-handmade/  și în secțiunea de comentarii să răspunzi la întrebarea: “De ce să cumperi produse cosmetice organice handmade  produse de Viridis Cosmetics?”

 

  1. După ce ai răspuns la intrebare, intră pe prima pagină a platformei #FabricatinRO: https://fabricatinro.ro si, in partea de jos a paginii, abonează-te la newsletter.

 

Dacă vrei sa fii la curent cu evolutia acestui concurs si să afli noutăti legate de viitoarele concursuri te invităm să dai un like la paginile de facebook: FabricatinRO si  Viridis Cosmetics.

 

Acest concurs se desfăsoară in perioada 14.09.2019 – 24.09.2019. Câstigătorul va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org în data de 25 Septembrie 2019.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici.

Mult succes celor care participă la concurs și multumim tuturor celor care sustin producătorii locali și incurajează consumul de produse românești! 🇷🇴

 

UPDATE

Castigatorii concursului sunt Ecaterina Vilceanu si Isabela Streche . Felicitari tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri organizate de FabricatinRO!

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: