Clasic Fetească Regală 2019

Vin de culoare galben-pai, cu nas floral și note de grapefruit, provenite de la soiul de struguri Fetească Regală. Gustul este echilibrat și plăcut, de pere și gutuie coaptă, cu un final lung și proaspăt.

Fetească Regală din gama Clasic se poate asocia foarte bine cu preparate culinare precum ciuperci și legume la grătar (în special dovlecei, porumb, vinete sau ardei gras). Este ideal servit cu file de pește în sos de hrean cu iaurt sau cu piept de pui grill.

26 lei

Vandut de : Budureasca SKU Clasic Fetească Regală 2018 Categories , , Etichete ,

Descriere

Strugurii de Fetească Regală au găsit condiții optime de climă și sol în Podgoria Dealu Mare, la viile Budureasca, fapt important în obținerea de vinuri cu un caracter deosebit.

Culoare galben-pai, cu arome florale și note de grapefruit. Gustul este echilibrat și plăcut, de pere și gutuie, cu un final lung și proaspăt. Se poate asocia foarte bine cu ciuperci, paste ușoare, legume la grătar sau pește și fructe de mare.

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).

Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm servirea acestui vin la o temperatură de 10 – 12°C.

Politica Livrarii

Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

Politici Rambursare

Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.