Ferma agroturistică Valea Soarelui – un colțișor de Rai unde ești așteptat mereu cu ceva bun

Sos Valea Soarelu

Ferma agroturistică Valea Soarelui este un proiect ambițios, care a luat naștere din dorința autorilor săi de a transmite mai departe vechile tradiții românești, de a arăta și altora gustul bucatelor care lor le amintesc de copilărie sau pur și simplu pentru a oferi celor dragi ocazia de a se relaxa într-un loc pașnic și liniștit, înconjurat de lacuri și verdeață.

Pentru proprietarii săi, Ferma agroturistică Valea Soarelui este un vis împlinit, pe care îl aveau de multă vreme, dar pe care de abia acum au reușit să îl transforme în realitate. Aceștia își doreau de mult să-și cultive propria grădină și să crească în special roșii, din care să fabrice diferite preparate. Iar acum această grădină există și le dăruiește legume sănătoase și gustoase, cu care își bucură clienții și turiștii care le calcă pragul.

Pentru români, când vine vorba de legume, nimic nu se compară cu roșia autohtonă, o roșie cu un gust intens și o aromă aparte, greu de găsit la alte soiuri de tomate. De aceea, această roșie spectaculoasă se regăsește și în majoritatea produselor fabricate de Ferma agroturistică Valea Soarelui.

Dintre bunătățile pe care le poți cumpăra de la Ferma agroturistică Valea Soarelui, amintim:

– zacusca de legume – vedeta întregului concept;

– dulceața de tomate cu ghimbir – o dulceață cu o aromă deosebită, care te cucerește instant de la prima gustare, foarte aromată, ce poate fi mâncată alături de mâncărurile din carne sau întinsă pe o tartină, la micul dejun;

– vinete coapte la borcan;

– sos picant cu tomate pentru saramură;

– salata de ardei;

– pastă de tomate – numai bună pentru a da gust și savoare mâncărurilor românești;

– gogonele picante;

– carne de porc la garniță;

– pate mixt – fabricat din ficat de porc, vită și pasăre;

– carne de vită în suc propriu – perfectă pentru micul dejun, conservată la borcan, pentru a-și păstra gustul original;

– dulceață aromată de prune;

– dulceață de tomate picante.

Secretul produselor Ferma agroturistică Valea Soarelui este modul lor de preparare. Ele sunt făcute cu dragoste, ca și cum ar fi gătite pentru familie și prieteni, nu neapărat pentru a aduce un profit producătorilor. Astfel, atât legumele, cât și produsele de origine animală, provin toate din producția proprie a fermei și nu conțin aditivi care să le sporească durata de valabilitate sau să le altereze în vreun fel proprietățile originale.

Unde se găsesc produsele Ferma agroturistică Valea Soarelui?

Veștile despre produsele alimentare bune și naturale circulă repede și de aceea, bunătățile fabricate la Ferma agroturistică Valea Soarelui sunt nelipsite de la târgurile din împrejurimi, spre deliciul și încântarea publicului.

Dacă ți-e poftă de ceva bun de tot, ca odinioară, sau dacă cauți un loc de reculegere, la Ferma agroturistică Valea Soarelui ajungi ușor și o găsești situată pe drumul național DN1, între localitățile Avrig și Bradu. De asemenea, dacă îți dorești chiar acum să guști din toate bunătățile despre care am vorbit, să știi că mai nou le găsești și pe platforma noastră, în magazinul FabricatinRO!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj