Descriere

Pai din stuf este un brand românesc de paie ecologice, biodegradebile, cu un impact neutru asupra mediului înconjurător. Pe lângă faptul că nu poluează absolut deloc, paiele din stuf au și un aspect foarte plăcut din punct de vedere vizual, în ton cu trendurile actuale. În plus, sunt foarte practice și ușor de folosit.

În ziua de azi, când fiecare dintre noi trebuie să se gândească mai mult la amprenta pe care o lasă asupra mediului înconjurător, Pai din Stuf vine cu o soluție foarte elegantă și atractivă pentru înlocuirea paielor clasice, din plastic, extrem de poluante.

Stuful din care sunt fabricate aceste paie este colectat direct din Delta Dunării, unde există cu prisosință, iar prelucrarea sa are loc în condiții perfect etice, din toate punctele de vedere.

Astfel, dacă ești fan cocktail-uri și practic orice băuturi răcoritoare care se beau cu paiul, acum nu mai trebuie să renunți la plăcerea ta pentru a proteja mediul, ci îți poți savura licoarea la fel cum o făceai și cu paiele din plastic sau poate într-un mod chiar mai elegant.

Un stil de viață ecologic nu înseamnă a renunța la plăcerile vieții de zi cu zi, ci a face alegeri responsabile

Pentru unii, folosirea unui pai atunci când bei poate părea un moft. Pentru alții, acesta este un stil de viață. Iar când există alternative, și mai ales unele cu atât de multe avantaje pentru beneficiarii lor și cu zero impact asupra mediului, de ce să-ți refuzi o plăcere?

Paiele din stuf adaugă un plus de personalitate oricărei băuturi, indiferent dacă este vorba de răcoritoare servite în cadrul unui restaurant, bar sau club, ori la o petrecere în familie sau între prieteni.

Pentru mai multe informații despre cele mai cool paie din România, te invităm să faci o vizită pe conturile de Facebook și Instagram ale brandului.

Noroc și să înceapă distracția!

Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review