Tendințe în materie de mobilier pentru dormitor – ce modele dictează moda

Mobilier Dormitor

În general alegerile de mobilier ar trebui să fie dictate de criterii bine stabilite. Spre exemplu, piesele pentru dormitor ar trebui să fie caracterizate de materiale fine, reprezentate de culori relaxante, special pentru camera de odihnă. Cei mai mulți dintre cei care doresc să asigure în această încăpere un ambient confortabil și intim se orientează după mobilă la comandă. Este calea sigură de a obține decorul dorit până în cel mai mic detaliu, de a amenaja dormitorul de vis. Designurile variază și în ceea ce privește opțiunile pentru această cameră, fiind variante de top mobilierul începând de la cel realizat în stil clasic și până la cel ultramodern, respectiv care dispune de dressing-uri compartimentate inteligent, de paturi spațioase, ce sunt completate cu saltele din cele mai favorabile pentru un somn sănătos și neîntrerupt.

Alegerea unui furnizor cu experiență, care să ofere și posibilitatea de a realiza mobilă la comandă, este ideală. De asemenea, în funcție de orașul în care își are sediul respectiva firmă de mobilă, e de preferat să ofere și servicii suplimentare, care să vizeze măsurătorile, transportul și montajul. Promobila stă la dispoziția celor interesați de mobila dormitor cu soluții din cele mai variate, aliniate cu tendințele de actualitate, asigurând celor din capitală toate serviciile suplimentare gratuit.

Tendințe în rândul mobilierului pentru dormitor

Înainte de toate, utilizatorii trebuie să aibă în atenție o serie de aspecte principale – confortul, eficiența și rezistența mobilierului ales. Rolul acestuia nu este numai funcțional, ci și estetic. De altfel, ultima parte își va aduce contribuția și la nivel de relaxare pentru că anumite culori și design-uri pot avea un impact deosebit asupra psihicului, favorizând un somn corespunzător.

Materialul care dictează tendințele?

Contează enorm din ce materiale este confecționat mobilierul. Este aspectul cel mai sensibil, neapărat de bifat. Influențează într-o mare măsură calitatea, costurile, dar și aspectul. Un finisaj aparte este cel ce defineste un material calitativ. În funcție de asta, fiecare va beneficia de plusuri sau minusuri diverse.

Lemnul masiv este de departe o alegere ce dictează tendințele și în prezent, ca și în anii anteriori. Este adevărat că vorbim despre un material mai pretențios ca preț, însă și întrebuințarea sa va fi una de durată. Este o recomandare mobila dormitor din lemn masiv pentru cei care doresc să beneficieze de rezistență în timp, dar și de un dormitor modern.

Ce calități recomandă lemnul masiv? Ei bine, acesta se deosebește prin calitatea excelentă de a-și păstra proprietățile, respectiv de a face față testului de timp. Când piesele sunt lucrare cu atenție și iscusință, atunci acestea completează perfect orice spațiu de odihnă.

Iată câteva recomandări de mobilă dormitor la comandă, propuse și pe promobila.com.

  • Mobilierul Natur

Este dedicat celor care pun un accent deosebit pe calitate și care au o inclinație spre tot ceea ce transmite naturalețe, eleganță, în linii simple. Constituie o propunere de inspirație, fiind definit de confort și rafinament. Oferă celor interesați posibilitatea de a-l confecționa, după preferințe din materiale diverse: imitație de fibră lemn, pal lucios, fronturi din lemn masiv, mdf vopsit, mdf înfoliat.  De altfel, dimensiunile, părțile componente și finisajul pot fi adaptate la cerere, dar și după necesitățile fiecărui spațiu.

  • Mobilierul Valentine

Persoanele mai boeme pot solicita mobilă pentru dormitor în stil romantic, precum este setul Valentine. Echipa Promobila dispune de toate instrumentele de care este nevoie pentru a fabrica mobilier de top. De altfel, ce interesați pot solicita proiectare 3, precum și consultanță de specialitate din partea acestor specialiști. Diferența de confort este dictată de un dormitor personalizat.

  • Mobilierul Alberto

Categoria celor care preferă culori deschise și care au realizat decorul din locuință, respectiv din camera de odihnă în tonuri de alb, poate avea în vedere un finisaj de asemenea alb. Spre exemplu, modelul Alberto este definit de un alb imaculat, prezentând o structură simplă. Aceasta din urmă a fost proiectată în așa fel încât să ofere beneficii atât pe partea practică, dar și pe cea estetică. Posibilitățile vizează  materiale ca mdf-ul înfoliat, cel vopsit și palul lucios.

Desigur că lista de posibilități poate astfel continua. Pentru că mai simplu este ca fiecare să identifice soluția potrivită, opțiunile și sugestiile pot fi vizualizate pe promobila.com. Aici găsesc cei interesați detalii amănunțite cu privire la dimensiuni, materiale, design-uri, etc.

 

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj