Se încarcă...
Soceram Materiale De Contructii Romanesti

Soceram – materiale de contructii romanesti

Cu siguranţă s-a întâmplat destul de des aveţi nevoie de materiale de construcţii, fie vreţi faceţi modificări în casă sau chiar construiţi o casă de la zero. Soceram este o companie românească care oferă materiale de construcţii fabricate în România, aşa puteţi alege cu încredere şi produsele din ţara noastră, astfel aveţi ocazia susţineţi economia ţării.

Soceram are o experienţă vastă în domeniu, de peste 40 de ani, timp în care a reuşit ofere clienţilor materiale de construcţii de calitate, care se încadrează în standardele europene. Calitatea materialelor de construcţii este foarte importantă, pentru de asta depinde rezistenţa clădirii pe care vrei o construieşti sau o renovezi. Ar trebui să alegi tot timpul materiale de construcţii produse în fabrici dotate cu echipamente moderne, pentru a fi sigur acestea se ridică la standardele dorite de noi.

Ce materiale de construcţii oferă Soceram?

Betonul celular autoclavizat este unul dintre cele mai folosite materiale de construcţii. Poate mulţi dintre voi nu îl cunoaşteţi după această denumire, cei mai mulţi ştiţi de BCA. Soceram şi-a modernizat fabrica în anul 2000, aşa de atunci oferă beton celular autoclavizat de o calitate ridicată.

Dacă ai nevoie de cărămizi poţi apela cu încredere la Soceram, fabrica lor producând cărămidă cu o tehnologie de vârf, deci calitatea produselor este asigurată.

La aproape orice tip de construcţie ai nevoie de adezivi şi mortare. Soceram ţi le oferă pe amândouă la un raport calitate-preţ excelent.

Pentru profile metalice, dacă doreşti le foloseşti la amenajări interioare, poţi apela tot la Soceram, având în portofoliu şi acest gen de produse.

În concluzie, poţi alege cu încredere materialele de construcţie româneşti, fiind fabricate cu o tehnologie nouă pentru a-ţi oferi calitate de care ai nevoie pentru construcţia ta. Și la Soceram le găsești pe toate, scutind și timp dar și bani. Nu uita! Cumpără românește! Descoperă accesând acest link și alți producători români pe platforma FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: