Se încarcă...
Saltea Ortopedica 1

Salteaua super-ortopedică de la SomProduct

O să spuneți că echipa FabricatinRO.ro a înnebunit un pic pentru că vrea să demonstreze că ortopedia e românească! Ei bine, nu ortopedia e românească, ci firma SomProduct și Salteaua ortopedică oferită de aceasta. Haideți să aflăm împreună avantajele unei astfel de saltele!

Salteaua super-ortopedică cu arcuri Supreme 27 cm + Husă Protecție Bonus

Așa cum v-ați dat seama, astăzi o sa vorbim despre o firmă românească care oferă câteva produse benefice pentru sănătatea noastră, și anume, Salteaua super-ortopedică cu arcuri Supreme 27 cm. Știți din articolul anterior https://fabricatinro.ro/?s=somproduct câteva detalii despre această firmă, așadar astăzi avem ocazia să vă prezentăm avantajele unui singur produs: o saltea ortopedică fabricată doar pentru confortul vostru.

Trebuie să știți că această saltea „a fost creată în timp” adică voi sunteți cei care ați participat la fabricarea ei prin ideile și sugestiile constante pentru îmbunătățire. Astfel, un avantaj pe care nu-l puteți găsi cu ușurință la competitori este personalizarea saltelei pe care v-o doriți în dimensiuni atipice. La acesta se adaugă dorința și nevoia fiecăruia dintre noi de a ne trezi dimineața cu adevărat odihniți pentru a începe o zi frumoasă, rezolvată cu ajutorul arcurilor de tip Bonell – ele asigură susținerea ideală în timpul somnului, indiferent de poziția de dormit pe care o alegem. Aceleași arcuri asigură și aerisirea perfectă – materialele respiră și previn umezeala. Cu ajutorul arcurilor de 2,4 mm veți avea o poziție dreaptă a coloanei vertebrale în timpul somnului, de aici venind și calitatea ortopedică a saltelei.

Saltea Ortopedica 2

Cei mai mulți dintre noi se gândesc că, totuși, va fi nevoie să cumpărăm două saltele: una de iarnă, alta pentru vară. Salteaua super-ortopedică cu arcuri Supreme este prevăzută cu o față de vară și una de iarnă, adaptându-se astfel nevoilor noastre. Totodată, are în componență lână, acest material natural oferind o senzație plăcută de finețe și având proprietăți antibacteriene.

Perne Bonus

La achiziționarea acestei saltele vă puteți bucura de:

  • o husă de protecție pentru saltea (aceasta prelungește durata de utilizare a saltelei și oferă confort sporit)
  • una sau două perne cadou, în funcție de dimensiunea saltelei achiziționată
  • transport gratuit în localitățile aflate în raza de acțiune FanCourier, saltelele fiind livrate în condiții speciale
  • aveți posibilitatea să testați acasă timp de 60 de zile salteaua aleasă

Cumpără de aici

Sursa imagine aici

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: