Se încarcă...
Electra Distribuție

Rolul sistemelor de interfonie și videointerfonie

Electra Distribuție este un distribuitor de dispozitive de acces securizat fabricte în România și totodată unul din partenerii noștri de încredere. Electra Distribuție implementează sisteme de interfonie și videointerfonie atât pentru reședințele private, cât și pentru obiective de mari dimensiuni precum ar fi: sediile de firmă, instituțiile publice, halele industriale sau depozitele. 

Principalul rol al sistemelor de interfonie este controlul accesului în cadrul unei clădiri, apartament sau orice alt tip de construcție pentru o mai bună siguranță a locatarilor acesteia.

Videointerfoanele sunt utilizate cel mai des de către proprietarii de case sau apartamente, dar ele pot fi la fel de folositoare și pentru alți proprietari care doresc să beneficieze de o siguranță deplină.

De-a lungul timpului sistemele de control al accesului în clădiri au evoluat semnificativ. În ziua de azi, dispozitivele performante de control al accesului în clădiri permit utilizatorilor lor nu doar să blocheze sau să deblocheze căile de acces, ci sunt dotate și cu camere video și microfoane pentru ca aceștia să-i poată vedea și să poată comunica cu cei care îi vizitează.

Sistemele de interfonie pot fi controlate dintr-o singură locație, de la distanță, chiar și acelea care sunt instalate pentru a controla accesul mai multor căi de acces, așa cum este nevoie în cazul fabricilor, centrelor de afaceri, spitalelor, dar și instituțiilor publice sau comerciale. 

Electra Distribuție – specialiștii de care ai nevoie în domeniul siguranței

De ce să colaborezi cu Electra Distribuție dacă ai nevoie de un sistem performant de control al accesului pentru locuința ta sau pentru clădirea pe care o deții sau o administrezi? Ei bine, când colaborezi cu Electra Distribuție ai garanția lucrului bine făcut.

Ca să demonstrăm profesionalismul de care dau dovadă specialiștii de la Electra Distribuție, am organizat și un concurs pe platforma noastră în cadrul căruia am oferit ca premiu câștigătorului acestuia un sistem de control al accesului, inclusiv serivicul de instalare oferit de partenerul nostru, Electra Distribuție. Iar persoana care a câștigat ne-a oferit apoi feedback valoros sub forma unui interviu exclusivist.

Astfel am aflat dintr-o sursă obiectivă și de încredere despre felul cum lucrează echipa Electra Distribuție și informațiile descoperite ne-au reconfirmat așteptările.

Nu în ultimul rând, colaborarea cu Electra Distribuție este benefică și prin prisma produselor pentru care poți opta când colaborezi cu acești specialiști. În ultimii ani dispozitive de interfonie și videointerfonie Electra sunt des folosite în cadrul blocurilor de locuințe noi și nu numai.

Pentru aspectul lor deosebit, dar și calitatea remarcabilă, o mulțime de dezvoltatori din România optează pentru dispozitivele Electra. Acum dispozitivele de siguranță Electra nu mai sunt deloc o imagine rară în apartamentele și casele românilor.

În concluzie, dacă dorești să sporești siguranța locuinței sau companiei tale, dacă vrei să-i protejezi pe cei dragi și pe angajații tăi de eventualele pericole care se pot abate asupra lor atunci când neglijezi importanța controlului accesului într-un spațiu, îți recomandăm cu încredere să colaborezi cu Electra Distribuție! Experiența cu siguranță îți va depăși toate așteptările!

Un produs de top pe care l poți comanda online – inteforn electra 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: