Soceram oferă reduceri

Soceram este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de materiale de construcţii din ţară, având o experienţă de peste 40 de ani în acest domeniu. Puteţi cumpăra de la Soceram cele mai importante materiale de construcţii de care poate avea nevoie cineva, iar calitatea este garantată.

Când poți profita de reducerile Soceram?

Pentru luna decembrie, Soceram a pregătit mai multe reduceri pentru produsele lor, astfel, poţi cumpăra materiale de construcţii la preţuri mai mici.

Pentru B.C.A vei beneficia de o reducere de până la 8%, în funcţie de tipul şi cantitatea comandată. B.C.A-ul este unul dintre materialele de construcţii cele mai folosite la diverse clădiri, motiv pentru care o reducere la acest material de construcţii cu siguranţă este utilă pentru mulţi dintre voi.

Cei care au nevoie de cărămidă, pot beneficia de o reducere de până la 8%, în funcţie de timpul de cantitatea cumpărată. Astfel, dacă ai nevoie construieşti o clădire mai mare, cu siguranţă ai nevoie de o cantitate mare de cărămidă, iar o reducere de 8% este semnificativă.

În limita stocului disponibil, există o reducere şi pentru mortarele uscate, de până la 11%. Dacă aveţi nevoie de aşa ceva, ar trebui va grăbiţi pentru a putea profită de reducere.

Pentru profile metalice, Soceram a pregătit o reducere mai mare, de până la 30%, în limita stocului disponibil şi în funcţie de tipul şi cantitatea de care aveţi nevoie.

Pentru ciment, există o reducere de până la 3%, în funcţie de cantitatea dorită şi tipul cimentului pe care îl comandaţi. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

În concluzie, cei care doresc achiționeze o cantitate mai mare din produsele enumerate mai sus, vor avea parte de reduceri consistente care se vor simţi cu siguranţă în bugetul alocat pentru construcţia respectivă.

Profită de reducerile Soceram la materialele de construcţii româneşti! Dacă vrei să afli mai multe despre această companie citește și articolul: Soceram – materiale de construcții românești.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj