Povestea Emerald Woodart, o poveste despre lemnul care prinde viață

Emerald Woodart

Totul a început de la o familie muncitoare, talentată și creativă, care purta o dragoste dosebită lucrurilor frumoase, făcute bine. Atingerea perfecțiunii nu este posibilă oricui, dar muncind cu pasiune și dăruire, creatorii brandului Emerald Woodart s-au apropiat forate mult de ea. Mai întâi, ei au confecționat mese și măsuțe din lemn masiv și apoi au continuat cu produse inedite de decor precum: rame de oglinzi, corpuri de iluminat și suporturi pentru birou. Și astfel, au ajuns azi la o colecție remarcabilă de produse din lemn spectaculose, care încântă privirea.

Dar la Emerald Woodart nu doar compania în sine are o poveste, ci și fiecare lemn folosit de acest brand pentru a crea tot felul de minunății. Prin muncă și creativitate, mica familie din spatele acestui concept original, încearcă să scoată la lumină frumusețea ascunsă în fiecare bucățică de material, transformând astfel tot lemnul care le ajunge în grijă într-o excelentă piesă decorativă, capabilă să înfrumusețeze orice ambient.

Ce fel de obiecte fac parte din colecția Emerald Woodart?

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, colecția Emerald Woodart este compusă dintr-o gamă unică de mese de cafea, mese de dining, accesorii office, accesorii de bucătărie și rame de oglinzi.

Mese de cafea

Extrem de rafinate, dar cu un aspect natural, desăvârșit, mesele de cafea, cu nume care te îndeamnă la visare, din colecția Emerald Woodart, se potrivesc în orice sufragerie indiferent de stilul ei. Într-o încăpere sofisticată, măsuțe precum Cherry Bloom, Burning Amber, sau Tree Bark, cu un aspect oarecum rustic, îndulcesc încăperea și o fac mai primitoare. Pe de altă parte, dacă așezi într-o încăpere minimalistă oricare din măsuțele Blue River, Tribal Black sau Wood on Cloud, obții o cameră cu un design armonios și cu un plus de personalitate.

Mese de dining

Mesele de dining pe de altă parte, pe cât de frumoase, pe atât de utile, îndeamnă familia la petreceri elegante, la cine fastuoase și la momente de neuitat, petrecute în compania celor dragi. Fie că sunt fabricate doar din lemn sau lemn și rășină care le dă un aspect ieșit din comun, mesele de dinning Emerald Woodart se transformă în piesa centrală din orice încăpere.

Accesorii office

Din categoria accesorii office fac parte elegante suporturi din lemn masiv, ideale pentru telefon, ochelari, chei, carnețele, pixuri, sau ceasuri. Acestea pot fi personalizate cu numele proprietarului lor, motiv pentru care, iubitorii de artă și lucruri frumoase deseori le aleg ca daruri pentru persoanele dragi din viața lor.

Accesorii bucătărie

Deoarece niciun fel de tocător nu se compară cu unul de lemn, categoria accesorii de bucătărie de la Emerald Woodart este compusă din astfel de accesorii indispensabile unui bucătar cu adevărat pasionat. La fel ca obiectele de birou, și aceste accesorii de bucătărie se pot personaliza cu numele sau inițialele viitorului lor proprietar.

Rame de oglinzi

Ultimele, dar și unele din cele mai frumoase obiecte și accesorii din lemn oe care le poți cumpăra de la Emerald Woodart sunt ramele din lemn de frasin. Executate cu multă migală și cu un aspect aparte, ele scot pe loc din anonimat încăperea în care sunt așezate.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj