Mirizma Candles – Lumânări pentru ocazii speciale

Fie că ai nevoie de o lumânare specială pentru nuntă sau botez, fie că ești un romantic incurabil, Mirizma Candles îți oferă lumânările de care ai nevoie. Lumânările artizanale Mirizma Candles sunt fabricate manual, doar din ceară naturală de albine, iar când le aprinzi emană un miros fin și dulceag de miere. 

Mirosul emanat de lumânările Mirizma Candles nu este un miros toxic, ba dimpotrivă este un parfum suav, care ajută la purificarea încăperii. 

Dacă respecți tradițiile și cultura românească, există nenumărate ocazii unde ai putea avea nevoie de o lumânare elegantă, fabricată din miere de calitate. Cununia și botezul sunt cele mai importante astfel de ocazii, iar despre semnificația lumânărilor în cadrul săvârșirii acestor taine vom vorbi în rândurile ce urmează.

Semnificația lumânărilor de cununie și botez

Pentru creștini lumânările simbolizează flacăra credinței. Credința este lumină, iar într-o familie creștină mereu trebuie să existe credință.

Însuși Fiul lui Dumnezeu spune în evanghelia după Ioan: Eu sunt lumina lumii. De va veni cineva după Mine, nu va umbla întru întuneric, ci va avea lumina vieții. 

În timpul slujbei de cununie, lumânările aprinse se țin de către nași, părinții spirituali ai cuplului căsătorit, persoanele care au datoria de a îndruma noua familie ori de câte ori are un necaz și de a o călăuzi pe calea cea dreaptă.

Tot de către nași se ține și lumânarea de botez care are tot aceeași semnificație, pentru că la fel ca în cazul nașilor de cununie, și cei de botez trebuie să fie mereu alături de finii lor. 

În altă interpretare, lumânările de cununie și botez mai simbolizează modelul luminos al nașilor. Nașii unui viitor creștin sau ai unui cuplu creștin în mod obligatoriu trebuie să fie amândoi creștini și să cunoască bine învățăturile Domnului pentru a le putea transmite mai departe.

Alte ocazii unde mai pot fi folosite lumânările

Lumânările din ceară curată pot fi aprinse nu doar la ocazii speciale, ci și în zilele obișnuite, la cină de exemplu, pentru a crea o anumită atmosferă. 

De asemenea, lumânările pot fi folosite nu doar în timpul cinei, ci și atunci când vrei să faci o baie relaxantă, sau să profiți de câteva clipe de liniște în compania unui vin bun și a unei cărți palpitante.

Lumânările Mirizma Candles se potrivesc cu orice interior și dau o notă elegantă încăperilor unde sunt folosite. Design-ul lor este simplu și minimalist, dar efectul vizual pe care îl oferă este unul garantat.

În altă ordine de idei, lumânările Mirizma Candles mai pot fi alese și ca daruri speciale pentru cei dragi. O lumânare elegantă, la fel ca florile, produsele de îngrijire sau prăjiturile de exemplu, poate fi dăruită cu diferite ocazii, transformându-se într-un cadou practic și pe placul oricui.

În concluzie, există foarte multe ocazii și evenimente în care o lumânare artizanală, frumos realizată, poate fi exact ceea ce îți trebuie. 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: