Se încarcă...
Looth 1536x929

Looth Ceramics – ornamente care îți colorează și îți îmbogățesc viața

Nimic nu se compară cu îmbrățișarea caldă a mamei sau a propriului copil; Cu o pisică care toarce la picioarele tale; Sau cu un cățel loial care îți păzește somnul și visele. Dar, uneori, și lucrurile neînsuflețite pot aduce în casă bucurie, dragoste și căldură. Iar primul exemplu care ne vine în minte, este cel pe care ni-l oferă cel mai nou producător de decorațiuni și accesorii, care s-a alăturat platformei noastre: Looth.

Looth este un producător de obiecte din ceramică glazurată, cu o colecție impresionantă de ornamente în formă de frunză, pitici simpatici numai buni de agățat în pomul de Crăciun, pandantive pe care să le oferi celor mai dragi prieteni și inele prin care să-ți faci remarcate personalitatea, originalitatea și bunul gust.

Cadouri, obiecte de decor și accesorii din ceramică glazurată

Ceramica este o materie primă foarte versatilă, din care se pot crea tot felul de forme, care mai de care mai originale. De asemenea, vopseaua folosită în calitate de glazură pentru ceramică, dă acesteia chiar și mai multă personalitate, acoperindu-i culoarea originală pământie și îmbrăcând-o în toate culorile curcubeului.

Astfel, ceea ce face ca un artist în ceramică să iasă în evidență mai mult decât ceilalți creatori care și-au ales ceramica în calitate de materie primă pentru arta lor este creativitatea. Iar Looth dispune de creativitate din plin.

Le-am văzut, ne-au plăcut și acum recomandăm obiectele realizate din ceramică glazurată Looth pentru că ne-au impresionat prin aspectul lor unic și le considerăm potrivite ca daruri pentru cei dragi, perfecte pentru decorul casei și minunate pe degetele sau la gâtul doamnelor.

Ce produse ne plac în mod special de la Looth?

Parcă abia așteptăm să vină Crăciunul după ce am văzut frumoșii brăduți sau piticii năstrușnici care transformă un brad obișnuit de Crăciun într-o poveste. De asemenea, suporturile în formă de frunză, special create pentru lumânări sau obiecte mici și fragile, ne plac pentru că ne aduc aminte de un alt anotimp drag nouă: toamna.

Mai departe, abia așteptăm o nouă ocazie să dăruim mamelor, prietenelor și iubitelor noastre pandantive cu frunze și păsări sau inele inimioare sau forme geometrice.

De asemenea, tot la Looth am văzut și cele mai frumoase mărțișoare. Fie că este vorba de ghinde, fluturi, flori sau gărgărițe, ori balene sau pisici care abia așteaptă să se agațe de o bluză sau o trăistuță drăguță, mărțișoarele Looth ne-au dus cu gândul la primăvară și ne-au purtat în lumea colorată a copilăriei.

Și de asemenea, nu putem să ignorăm nici căsuțele din povești, prinse de mici plăci decorative, la care visăm cu ochii deschiși, gândindu-ne cât de bine s-ar integra în camerele copiilor noștri.

Acestea sunt produsele care ne-au plăcut nouă în mod special. Dar Looth te așteaptă cu multe alte surprize și minunății care îți vor fura inima de la prima vedere!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: