Se încarcă...
Licheni Store Fabricat In Romanis

Licheni Store – punctul comun dintre licheni și statuete elegante

Vrei ceva deosebit pentru locuința ta sau poate pentru un magazin sau orice alt spațiu comercial pe care îl administrezi? Îți propun ca decorațiuni obiectele realizate de Licheni Store, un nou producător recent înscris pe platforma noastră.

Licheni Store este un atelier de creație, specializat în realizarea drapărilor murale cu licheni și mușchi stabilizați dar și statuete cu diferite modele și cu un design ieșit din comun.

Produsele magazinului Licheni Store

În magazinul online Licheni Store deschis pe platforma Facebook există o colecție vastă de tablouri, panouri, terarii precum și statuete în formă de vază, în formă de suport de lumânare sau ca atare.

În ceea ce privește statuetele, predomină statuetele în forma chipului lui Arwen, ca suport de lumânări sau vaze de flori. 

Arwen este un personaj celebru, din trilogia Stăpânul Inelelor scrisă de J.R.R. Tolkien, o elfă nemuritoare și frumoasă, fiica lui Elrond – cel mai vârstnic dintre elfi. În îndrăgita poveste, Arwen se căsătorește cu un muritor – Aragorn, pe care îl iubește atât de mult încât îi oferă nemurirea, precum și lanțul ei elfic.

În afară de Arwen, în magazinul licheni Store, mai sunt și alte statuete care înfățișează chipuri de femei, muze tinere cu buze pline și coafuri complicate, din al căror păr răsar sfioase cele mai frumoase flori. 

Statuete sunt de departe unele din cele mai iubite produse disponibile în acest magazin, niște decorațiuni superbe care se potrivesc în orice interior, indiferent de stilul său. De asemenea, culorile lor sunt cele mai diverse, începând cu diferite nuanțe de alb, gri, negru și bronz și continuând cu fermecătoare nuanțe de roz sau verde.

De asemenea, datorită materialului din care sunt create, ele pot fi folosite și pentru decorarea unei terase sau a unui foișor, dând astfel un plus de personalitate și culoare spațiului în care sunt folosite.

Nu degeaba numele acestui magazin este intenționat ales Licheni Store, deoarece, în marea de statuete care mai de care mai atrăgătoare, un client curios poate descoperi și o mulțime de obiecte care mai de care mai diverse fabricate cu licheni.

În topul preferințelor noastre, se numără tablourile colorate care reprezintă o bucățică din bogata natură, așezată frumos pe un suport care îi oferă o nouă viață. Apoi, ne plac și copăceii din licheni, dar și ceasurile de perete care prin frumusețea și culorile lor îți amintesc cât de important este să iei o pauză și să te gândești mai mult la lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Licheni Store are și o mulțime de clienți business, care îi aleg produsele pentru înfrumusețarea cafenelelor, restaurantelor sau ceainăriilor lor. Cu acest scop, se caută în special harta lumii formată din licheni, dar și prețioasele statuete amintite mai devreme, care aduc în interior, prospețime, complexitate și viață.

Tabou personalizat nasi – un cadou potrivit.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: