Se încarcă...
Electra Distributie Interfon Apartament

Cele mai bune interfoane de apartament oferite de o firma românească

Dacă vrei să investești într-un interfon apartament performant, cel dintâi criteriu de selecție ar trebui să fie calitatea imaginilor pe care ți le oferă un astfel de aparat. În anul 2022, piața oferă atât de multe opțiuni când vine vorba de dispozitive de securitate, încât ar fi și păcat să renunți la posibilitatea de a-ți vedea musafirii care sosesc în vizită, înainte ca aceștia să pătrundă în locuință.

Orientează întodeauna după terminalele care captează cele mai bune imagini ale mediului exterior locuinței tale și nu fă rabat de la calitate, mai ales dacă este vorba despre o casă sau un bloc de apartamente cu o intrare nepăzită.

Uită de terminalele tradiționale, tip telefon și alege dispozitive wireless, special create în conformitate cu cerințele actuale ale utilizatorilor și respectând cele mai înalte standarde tehnologice din domeniul interfoniei, dar care sunt prevăzute și pot fi montate și prin fir, astfel încât să nu depindă de fluctuațiile de rețea.

Alege și în funcție de design. Ținând cont de multitudinea de terminale disponibile pe piață, ar fi păcat să faci compromisuri și să îți montezi un aparat care să compromită aspectul holului tău!

Nu în ultimul rând, alege și în funcție de firma de distribuție care le comercializează. Este bine să alegi dispozitive distribuite de o companie renumită, precum Electra Distribuție, în care poți avea încredere, pentru a fi sigur că nu ai parte de surprize neplăcute în legătură cu investiția ta.

Cel mai complet kit de interfon apartament

Dacă nu ai așteptări foarte mari în ceea ce privește dimensiunea panoului video al interfonului tău de apartament, atunci acest kit de 3.5 inchi, special creat pentru a fi utilizat de către o singură familie, este exact ceea ce cauți.

El este dotat cu un panou video smart care îți oferă imagini de înaltă calitate, astfel încât să poți cerceta eficient spațiul din fața locuinței tale atunci când primești musafiri. 

Cu acest dispozitiv inteligent de securitate, elimini orice surpriză neplăcută când vine vorba de vizite neanunțate și păstrezi securitatea familiei tale la cele mai înalte standarde.

Cel mai bun preț pentru un interfon apartament

Dacă locuiești într-un complex alături de mai multe familii și nu îți dorești cel mai mare panou video de pe piață, atunci kit-ul video Smart+ de 3.5 inchi de la Electra Distribuție este exact ceea ce îți trebuie!

El are un design elegant și minimalist, care se potrivește de minune cu orice interior și numărul relativ mic de funcții îl face foarte simplu de folosit. El este destinat utilizării de către mai multe familii și din acest motiv, prețul pe care trebuie să-l plătească fiecare familie în parte este foarte mic.

Datorită materialelor premium din care este fabricat, acest interfon electra este foarte rezistent la praf, dar și la intemperiile vremii, putând astfel fi montat la orice bloc de apartamente sau casă în care locuiesc mai multe familii la un loc.

Cel mai complex interfon apartament

Dacă îți dorești un interfon apartament cu adevărat performant, cu un panou video încastrat foarte generos, special creat pentru o singură familie, atunci îți recomandăm kit-ul video de 7 inchi de la Electra Distribuție, care, la fel ca toate celelalte variante prezentate aici, poate fi achiziționat și direct din magazinul nostru online.

Acest kit se pretează atât pentru case, cât și apartament și oferă o siguranță deosebită datorită panoului său video de înaltă calitate, datorită tehnologiei sale de ultimă generație. 

Kit-ul video de 7 inchi de la Electra Distribuție este unul din cele mai bune aparate de felul său de pe piață și în ciuda prețului destul de piperat, se bucură de o popularitate ieșită din comun în rândul celor care mizează pe confort și performanță!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: