Se încarcă...
Inovatie Romaneasca Perne Pentru

Inovație românească! Perne pentru graviduțe

Se spune că românii sunt inventivi, că se descurcă în orice încurcătură, adaptându-se la orice situație. Acestea sunt unele dintre calitățile poporului român, calități cu care ne mândrim. Printre inovațiile care sunt brevetate de români se numără și pernele pentru sarcină și hemoroizi. Nici măcar noi,  echipa Fabricatinro nu știam până de curând despre asemenea invenții, de altfel folositoare în diferite stadii ale vieții și de aceea am hotărât să vă împărtășim câteva detalii despre ele

Perne pentru graviduțe, fabricate în Iași

Pernele speciale sunt fabricate în Iași, cu materiale aproximativ 100% românești – bumbacul din huse este din import deoarece în România nu se mai fabrică. Pernele speciale sunt destinate gravidelor, bebelușilor, dar și persoanelor care au anumite probleme de sănătate. Încă din 2009 PERNEGRAVIDE.RO a fost prima afacere care fabrică aceste tipuri de produse –  perne pentru sarcină și alăptare, perne pentru relaxare sau destinate persoanelor cu dureri de coloana / picioare perne pentru șezut, antihemoroizi sau dureri de spate, pentru scaune birou sau scaune mașină. După cum puteți vedea, PERNEGRAVIDE.RO oferă o gamă largă de produse, totul pentru a vă face viața mai plăcută.

Pe site-ul https://pernegravide.ro puteți găsi toate tipurile de perne, cu accesoriile aferente dar și un magazin online de unde vă puteți comanda produsele dorite. Tot pentru a veni în ajutorul vostru, pe același site veți găsi și diferite articole cu teme din lumea sarcinii, alăptării, grijii pentru bebeluși, dar și beneficiile pernelor inovatoare. Am ales să selectăm câteva dintre avantajele pe care le găsiți aici:

  • Materiale hipoalergenice
  • Elasticitate foarte bună
  • Durată mare de utilizare
  • Asigură permeabilitatea aerului
  • Se spală în mașinile de spălat, chiar și la temperatura de 95°C
  • Ajută la menținerea coloanei vertebrale într-o poziție corectă

Totul despre PERNEGRAVIDE.RO

PERNEGRAVIDE.RO a început ca o afacere mică, de familie, dar a ajuns să lucreze cu două ateliere unde se desfășoară diferite faze din procesul de producție. Datorită inovației, calității produselor și profesionalismului, acestei firme „i s-a dus vestea în lume”, iar acum le merge foarte bine. Prin această poveste frumoasă niște români au crezut în visul lor și au creat produse care ajută o categorie însemnată de oameni. Gândiți-vă că avem încă un motiv să ne mândrim cu românii noștri inovatori, că sunt persoane care cred în visul lor pe care și-l îndeplinesc pe teritoriul României.

Din gama produselor fac parte și pernele pentru șezut, de mare ajutor pentru persoanele care lucrează toată ziua la birou, fiind nevoiți să stea mereu pe scaun. Pernele au fost inventate și testate alături de cadre medicale, așa că puteți fi siguri de efectele benefice ce vi le aduc. Comenzile curg mai ales de la organizații care doresc să le ofere un mediu de lucru propice angajaților, dar vă puteți comanda și voi, pentru confortul în propriul cămin.

Știți prea bine că noi alegem să promovam produsele fabricate în România, cu ajutor din străinătate sau nu, afaceri care ajută într-un fel sau altul economia României. PERNEGRAVIDE.RO este o afecere 100% românească, nu doar fabricată aici, ci și inventată cu brevet, o afacere ce ajută economia la nivel local. Susține și tu afacerile românești!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: