DIZAINĂR de România – un concept de nota 10

De mult timp limba româna a împrumutat vestitele englezisme iar limba pe care o vorbim este „romgleza”. Dar o echipă de 4 români a dorit să promoveze designul interior sub un nume românesc – DIZAINĂR. Ei au ca scop promovarea design-ului produselor românești prin reorganizarea pieței de design din România. Ideea este că această echipă românească vrea ca noi să păstrăm pe rafturile casei noastre produse făcute în România, iar pentru această inițiativă au fost premiați în 2014 de către ELLE Decoration Romanian Design Awards pentru “Cel mai activ susținător al designului de interior”.

Echipa este mică dar să nu uităm că esențele tari stau în sticluțe mici – DIZAINĂR este format din 4 idealiști care au același hobby – designul interior românesc. Astfel, doi designeri de produs și doi specialiști în comunicare se adresează designerilor, iubitorilor de design și colaboratorilor pentru a aduce în casele românilor obiecte care să îmbujoreze locuințele.

Ce fel de concept este Dizainăr?

Ceea ce face DIZAINĂR pentru designeri se rezumă în câteva cuvinte la păstrarea cu grijă și promovarea produselor acestora. Practic, un designer își duce creația la DIZAINĂR, iar această echipă păstrează obiectul într-un spațiu sigur, creat pentru o experiență de neuitat a clienților, un loc unde aceștia găsesc inspirație și răspunsuri la întrebările lor. Dacă spațiul pus la dispoziție de DIZAINĂR reușește să facă aceste lucruri, atunci clienții vor reveni cu mai multe cereri și curiozități.

Clienții sunt un al doilea public, un public pe care DIZAINĂR îl numește „iubitorii de design”. Pentru aceștia există un magazin în capitală în care poți găsi: idei pentru cadouri, piese deosebite pentru locuința ta, pentru biroul tău, pentru biroul șefului și alte spații în care îți petreci timpul și dorești să fii înconjurat de bun gust prin produsele românești.

DIZAINĂR oferă și servicii de consultanță în materie de design interior, ajutându-vă în probleme ce țin de identitatea vizuală care este ca o carte de vizită pentru spațiul în care locuiești sau lucrezi. Toate serviciile oferite de DIZAINĂR  le găsiți pe pagina lor, acolo puteți să cunoașteți și echipa, produsele care vă stau la dispoziție și modurile de a intra în contact cu cei 4 fantastici.

FabricatînRO susține economia României și ne-am bucura ca și tu să faci la fel!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: