Detergent de rufe 3 în 1 de la Nobless – 3 probleme o singură rezolvare

Nobless Fragrance

Când speli rufe folosește o soluție specială pentru scos petele mai încăpățânate? Dar una pentru menținerea culorilor hainelor? Și bineînțeles, detergent, nu-i așa? Toate acestea sunt destul de costisitoare cu siguranță! Pe de altă parte, cum ai putea obține aceleași rezultate ireproșabile fără toate acestea?

Dar dacă ți-am spune că nu trebuie neapărat să cheltuiești o căruță de bani pentru a obține rufe impecabile? Cu detergentul Fragrance 3 în 1 de la Nobless, un producător român de excepție care s-a remarcat în domeniul produselor de curățat, poți obține aceleași rezultate.

Detergentul Fragrance 3 în 1 de la Nobless are la bază o formulă unică de curățare, igienizare, protecție a culorilor și scoatere a petelor. Dacă folosești Fragrance 3 în 1, atunci hainele tale vor fi perfect curate, vor mirosi frumos și vor căpăta mai multă strălucire. Toate acestea sunt posibile datorită carbonatului de sodiu pe care detergentul Fragrance de la Nobless îl conține în formula sa alături de alte ingrediente cu puteri miraculoase în curățarea hainelor.

Carbonatul de sodiu ajută la îndepărtarea în profunzime a murdăriei, dar în același timp lasă țesăturile curate și moi. 

De ce să folosești Detergentul Fragrance 3 în 1 de la Nobless?

Un punct forte al detergentului Fragrance 3 în 1 este, așa cum probabil ți-ai dat seama, parfumul. Fragrance are un parfum superb, care se menține timp îndelungat, cu diferite arome.

De exemplu, la Sweet Fresh poți identifica note de gardenia, citrice și lăcrămioară. La Wild Forest pe de altă parte, se identifică prin note de lime, flori de mandarin, musk, liliac și violete. Fiecare din detergenții acestei game se remarcă prin alte arome pe care cu siguranță te vei bucura să le descoperi.

Merită să încerci detergentul Fragrance și pentru puterea sa mare de curățare, dar în același timp și pentru modul în care se comportă cu mașina ta de spălat, fiind blând cu aceasta și ajutând-o să trăiască mai mult. 

De asemenea, testându-l am observat că Fragrance este mai prietenos și cu hainele, indiferent de culoarea lor, tocmai pentru faptul că el însuși nu conține coloranți artificiali, iar culoarea lui nu este alta decât cea a mixului de ingrediente pe care le conține. 

Cum se folosește detergentul 3 în 1 Fragrance de la Nobless?

Poți să folosești detergentul Fragrance atât în mașina de spălat automată, cât și atunci când speli de mână, doar să ai grijă să-l agiți ușor înainte de utilizare.

În mașina de spălat, el se folosește ca oricare alt tip de detergent lichid obișnuit, turnându-l direct în compartimentul special pentru detergent și setând apoi ciclul de spălare preferat. 

Când îl folosești ca să speli rufe de mână, trebuie să dizolvi o cantitate potrivită în 5-10 litri de apă și apoi să speli articolele vestimentare și apoi ă le clătești bine cu apă. 

Iar pentru pete, toarnă produsul direct pe pată încât s-o acoperi și freacă ușor manual. Pe urmă, trebuie să lași produsul să ia contact cu pata pentru maxim 10 minute și să speli articolul la mașina de spălat, așa cum ai face-o în mod obișnuit, adăugând detergent și în compartimentul special al acesteia.

Nimic mai simplu!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj