DEDEMAN este peste tot

Am privit zilele acestea noua grilă de programe a două dintre cele mai importante canale tv din România și am observat un sponsor constant la două emisiuni: „Poftiți de vă iubiți” și „Vise la cheie”. Acest sponsor este o firmă românească și am presupus că îi merge foarte bine, așadar se află printre firmele promovate de noi: Dedeman.

Dedeman este o firmă cu experiență de 23 de ani, o firmă creată de doi români care nu s-au gândit decât la persoanele care vor să-și construiască sau să-și amenajeze căminul. Acesta este probabil una dintre cele mai profitabile afaceri românești. Dedeman este exemplul de așa da, este exemplul care dovedește priceperea românilor și motivul pentru care trebuie să avem încredere în noi.

Câteva cuvinte despre istoria firmei Dedeman

Firma românească Dedeman a fost la început un magazin de 16 metri pătrați și a ajuns la 8.000 de metri pătrați și vinde 40.000 de articole. FabricatinRO.ro consideră că acesta este o poveste de antreprenoriat ce ar fi demnă de predat în facultăți. Este o firmă dintre puținele cu capital 100% românesc, o firmă care oferă locuri de muncă la peste 8.000 de persoane, sunt câteva familii fericite că sunt cel puțin un membru al familiei nu a fost nevoit să plece din țară pentru un loc de muncă.

Dedeman este arhicunoscută, știm cu toții domeniul de activitate de aceea ar fi redundant să vă spunem informații tehnice sau prețuri. Am preferat să vă prezentăm această firmă pentru că încă mai sunt persoane care nu știu că este creată și condusă de români, dar că au parteneriate cu țări ca: Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China. Dedeman nu înseamnă doar obiectele ce le puteți achiziționa, ci și consultanță și transport și este și sponsor pentru unele cazuri nobile, semn că dacă unora le merge bine îi pot ajuta și pe ceilalți. Nu uitați cât de important este să susțineți economia țării voastre!

De asemenea, dacă activați în vreun domeniu de producție, vă invităm să vă alăturați platformei noastre!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: