Cromadi îți alintă visele

Cromandi- lenjerii de pat fabricate in Romania

Pentru fiecare dintre noi somnul este un prieten foarte bun. Pentru a nu ne certa cu el trebuie ne pregătim foarte bine înainte de “marea relaxare”. Ştim cu toții salteaua, pernaplapuma sunt foarte importante pentru confortul nostru, dar nu uităm de lenjeria de pat. O fabrică din România se ocupă de conturarea viselor dumneavoastră producând lenjerii de pat ce  alintă visele – CROMADI.

Starea de relaxare apare odată ce am păşit în dormitor, acolo unde dorim nu doar găsim un cearşaf şi o faţă de perna comune, ci o ambianţă plăcută care te face uiţi de ziua încărcată prin care tocmai ai trecut. Visele frumoase îţi sunt date de CROMADI cu ale sale lenjerii satinate, cu nuanţe calde. Această este o firmă ce ştie dorinţele şi preferinţele consumatorilor ei, având o experienţă de peste 18 ani în domeniul lenjeriilor de pat. Pentru ei performanţa nu se măsoară doar în calitatea materialelor utilizate, ci şi în coloristică folosită şi modelele 3D.

Această firmă românească are sediul la Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, acolo unde produce materiale textile antialergice, rezistente la spălări repetate, tratate cu pelicula de teflon în diferite texturi elegante, o gama deosebit de largă de modele imprimate, dimensiuni potrivite pentru orice pat şi pilotă. Lenjeriile de pat create de CROMADI înnobilează dormitorul vostru şi îi conferă o notă de unicitate, devenind o cameră de relaxare totală. Calitatea tuturor produselor oferite este atestată şi prin Sistemul de Asigurare al Calităţii, dobândit de companie pentru a dovedi alinierea tehnologiilor şi produselor la standarde europene.

Cine folosește lenjeriile Cromadi?

Succesul firmei nu se măsoară doar în satisfacerea clienţilor care cumpără lenjerii pentru uzul personal, ci  spunem dacă acum  aflaţi la un hotel, s-ar putea în camera voastră aveţi o lenjerie CROMADI. Firma oferă soluţii complete pentru hoteluri şi pensiuni, de la lenjerii de pat, prosoape, până la draperii. Unele dintre cele peste 200 de hoteluri din toată România, care folosesc produsele CROMADI sunt: Hotel Bulevard 2** – Sinaia, Hotel Muntenia 2** – Câmpina, Hotel Caraiman 2** – Neptun, Hotel Neptun 3*** – Neptun, Hotel Class 3*** – Sibiu, Hotel Britania 4**** – Eforie Nord, Hotel Olimp 4**** – Olimp, Hotel Residence 4****- Bucureşti.

Pe site-ul https://cromadi.ro găsim oferte şi pentru distribuitori în spitale, grădiniţe şi cămine. Aşadar, piaţa lenjeriilor de pat este vastă iar firma românească se află peste totTot de pe site puteţi descărca un document cu preţurile valabile pentru vânzările online, totul ca   fie cât mai uşor intraţi în posesia unui mic colţ de Rai.

Căutați lenjerii de pat produse în România? Avem mai multe oferte în magazinul nostru!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj