Confort Merino – pilote din lână pentru toate anotimpurile

Cu siguranță ai observat că dormi mai bine dacă te învelești cu o pilotă moale și pufoasă. Mai ales pe timp de iarnă, majoritatea dintre noi, aproape că nici nu ne putem imagina cum ar fi să ne acoperim cu altceva atunci când dormim. De fapt, chiar unul din motivele pentru care pătrundem mai greu în lumea viselor vara este faptul că ne lipsește greutatea pilotei cu care ne-am obișnuit în restul anului și pe care ajungem s-o percepem ca pe o îmbrățișare protectoare. Din fericire însă, există și pilote pentru vremea caldă, pilote cu care ne putem acoperi și vara, pilote perfecte pentru orice anotimp, ca cele fabricate de Confort Merino. 

Confort Merino este un producător român de așternuturi și țesături din lână naturală, care te ajută să crești gradul de confort din dormitorul tău. 

Pilote confortabile pentru orice lună a anului

Gama de pilote Confort Merino este compusă din 3 pilote și o plapumă care îți oferă confortul pe care ți-l dorești indiferent de temperatura din locuința ta. Plapuma e numai bună de învelit în zilele geroase de iarnă, atunci când temperatura din cameră nu depășește 22 de grade, iar pilotele se pot folosi până la 26 de grade. 

Materialele naturale sunt cele mai bune pentru un somn profund să sănătos, iar dacă ești în căutarea unei soluții de dormit confortabil chiar și pe timp de vară, atunci pilotele Confort Merino sunt cheia misiunii tale.

Așternuturi pentru orice român care vrea să doarmă bine

Din colecția Confort Merino mai poți cumpăra pentru patul tău și protecții de saltea, perne, toppere sau lenjerii de pat. Astfel, îți poți crea un cuibușor odihnitor care te va ajuta să profiți chiar și mai mult de clipele tale de odihnă și să adormi profund ori de câte ori mergi la culcare.

Toate produsele din colecția Confort Merino au culori neutre sau pastelate, care se potrivesc de minune în orice dormitor, oferindu-i un plus de personalitate și eleganță. Iar adulții nu sunt singurii care pot profita din plin de minunățiile create de acest producător talentat, ci și copii care se pot bucura în egală măsură de un microclimat perfect pentru somn.

Avantajul lânei, spre deosebire de alte materiale similare, este faptul că are o permeabilitate excelentă la aer și vapori și nu provoacă alergii. La fel ca și bumbacul de altfel, material folosit de asemenea din plin de către Confort Merino pentru realizarea celor mai confortabile așternuturi și învelitori.

Au mai rămas doar câteva zile din vara aceasta, dar aruncă de acum o privire peste oferta Confort Merino ca să te pregătești să dormi bine și confortabil indiferent de vreme și de vremuri!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: