Confort Merino – pentru atunci când vrei să dormi confortabil

Confort Merino 04

Te-ai întrebat vreodată care este secretul unui somn liniștit, într-un dormitor confortabil, cu un mediu sănătos? Ei bine, să știi că sunt mai multe secrete, dar unul dintre ele constă în așternuturi. La concluzia aceasta a ajuns cuplul care a inventat brandul Confort Merino pornind de la dorința de a oferi condiții mai bune fetiței lor. 

Citind și analizând studii de specialitate, tinerii antreprenori au aflat că lâna este un material natural, care nu ar trebui să lipsească din dormitorul niciunei persoane care se confruntă cu alergii, indiferent dacă acestea sunt sau nu depistate. Persoanele care suferă de alergii, saltelele de lână de exemplu, le permit să respire mult mai bine în timpul somnului.

Lâna are proprietatea de a absorbi gazele toxice din mediul înconjurător și din acest motiv ea este ideală pentru locuințele din zone cu un grad de poluare ridicat și nu numai. 

Tu și dormitorul tău aveți nevoie de produsele Confort Merino!

Prima salteluță pe care fondatorii brandului Confort Merino au creat-o pentru fetița lor a fost fabricată manual, iar obiceiul acesta s-a păstrat și pentru alte produse. Pernele, pilotele și saltele Confort Merino sunt lucrate manual, într-o fabrică din Piatra Neamț, din lână pură, sortată manual, cu un procent foarte scăzut de fibre scurte.

Chiar și oile de la care se colectează această lână sunt unele privilegiate, deoarce ele sunt crescute fără tratamente chimice, hormoni sau antibiotice, în stâne tradiționale.

De asemenea, pentru spălarea lânei se folosește un proces de spălare și curățare certificat OEKO-TEX – Tested for Harmful Substances, care presupune utilizarea unor detergenți ecologici pentru îndepărtarea impurităților din lână. Astfel, se asigură atât protecția mediului înconjurător, cât și a sănătății umane.

Mai mult, lâna Confort Merino se remarcă și prin faptul că nu este peliculizată. Proprietarii brandului nu acoperă firele de lână cu polimeri și nici nu folosesc polipropilenă, așa cum se obișnuiește în cazul pilotelor de lână ce pot fi curățate în mașina de spălat.

Dar asta nu înseamnă că produsele Confort Merino sunt mai dificil de întreținut, ba chiar dimpotrivă pentru că lâna este un material curat în mod natural. Produsele din lână absorb umiditatea din mediu atunci când sunt utilizate, iar când nu mai sunt folosite o cedează, curățându-se astfel în mod natural. 

Pe de altă parte, dacă totuși dorești să igienizezi suplimentar produsele din lână, o poți face prin intermediul unei curățări uscate, sau spălându-le foarte delicat.

Fondatorii brandului Confort Merino au atât de multă încredere în brandul lor încât oferă o perioadă de garanție de 30 de zile, timp în care clienții lor au suficient răgaz pentru a testa și pentru a se convinge de calitatea lor.

Confort Merino este unul din acele branduri 100% românești care se remarcă prin autenticitate, simplitate și eficiență și care oferă clienților lor exact ceea ce au nevoie. Produsele Confort Merino pot fi cumpărate direct de pe website-ul oficial al acestui brand: confortmerino.ro, dar și din magazinul nostru: FabricatinRO!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj