Ceramică România – veselă pentru toate gusturile

Știai că vesela frumoasă are puterea de a influența gustul mâncării? Când vine vorba de masă, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mai ales farfuriile din care servești celor dragi ai tăi cele mai delicioase preparate. Noi cel puțin așa ne-am gândit când am întâmpinat în comunitatea noastră compania Ceramică România – un depozit de ceramică și veselă de calitate, numai cu produse fabricate în țara noastră. 

Toate farfuriile, bolurile, cănile și celelalte produse excepționale din portofoliul Ceramică România se remarcă prin creativitatea cu care au fost create și se potrivesc de minune în orice cafenea, restaurant, hotel sau centru welness, precum și în orice locuință.

Ceramică România – Trenduri naționale și internaționale la capitolul veselă

Ne gândeam să facem o selecție și să-ți recomandăm câteva din produsele noastre preferate pe care le poți cumpăra de la Ceramică România. Dar ne-am răzgândit deoarece ne este imposibil să alegem doar câteva produse când toate sunt atât de frumoase. De aceea, îți vom prezenta în loc câteva din cele mai populare trenduri de la ora actuală la capitolul veselă. Dacă tot îți înnoiești arsenalul, mai bine s-o faci cu stil, nu-i așa?

Farfurii complet albe

Ceramica Romania

Ai observat că în cele mai pretențioase restaurante din întreaga lume se folosesc în general farfurii complet albe? Mărimea și designul diferă de la restaurant la restaurant, dar culoarea este mereu aceeași. Este vorba despre un alb imaculat, care scoate în evidență preparatele culinare, a căror paletă bogată de culori contrastează puternic cu nuanța pură a albului. Astfel de farfurii nu pot lipsi din niciun restaurant care se respectă. Iar noi îndrăznim să mergem mai departe și să spunem că ar trebui să se găsească și în orice locuință unde gazdele pun un accent deosebit pe impresia pe care o fac oaspeților lor.

Veselă cu margini colorate neglijent

Ceramică România 10

Indiferent dacă este vorba de farfurii, căni sau cești, vesela cu margini colorate în culori puternice, într-o manieră aparent neglijentă, face ravagii pe rețelele sociale de câțiva ani încoace. Chiar și o cafea simplă, neagră, aparent banală, artă ca o băutură nemaipomenită într-o ceașcă de culoare albă, cu un chenar albastru pe marginea buzei. Cât despre prăjituri, plăcinte, ciocolată și orice alte feluri de dulciuri, nici nu mai trebuie să pomenim. Cu siguranță și tu ai văzut pe Facebook sau pe Instagram cel puțin o fotografie cu bunătăți așezate frumos într-o farfurioară cu marginea elegant vopsită într-o culoare contrastantă.

Orice cu puțin galben

Ceramică România 05

Stilul scandinav este unul din cele mai populare stiluri când vine vorba de casă și amenajări interioare. Iar în ceea ce îi privește pe nordici, puține culori sunt la fel de iubite și apreciate precum galben. Dar nu este vorba de orice fel de galben, ci un galben blând, care se potrivește cu orice și luminează orice încăpere.

Toate aceste tipuri de veselă, precum și multe multe alte produse care mai de care mai spectaculoase, le poți găsi la Ceramică România unde te invităm măcar virtual să faci o vizită cât mai curând cu putință!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: