Cele mai bune mașini de spălat Arctic – un top pe baza cerințelor

Echipa FabricatÎnRo se bucură de firme românești ca și Arctic care oferă produse competitive, dar și calitative. Mașinile de spălat sunt indispensabile în societatea modernă, și de aceea este bine să fii informat și să știi care mașină de spălat Arctic ți-ar fi cea mai potrivită.

Electrocasnicele Arctic sunt în general cunoscute ca și tradiție – fiind un brand autohton care se cumpără des, de mulți ani – dar și datorită calității și rezistenței la prețuri acceptabile. Să vedem 3 dintre cele mai bune alegeri, analizând de ce oamenii au preferat chiar aceste modele și nu altele!

  1. Mașină de spălat rufe Arctic AFD7001A+++, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Această mașină de spălat rufe de la Arctic este una cu încărcarea frontală, având afișaj LCD și o capacitate de încărcare de 7 kg. Viteza maximă de centrifugare este de 1000 de rpm (rotații pe minut), având clasa de eficiență energetică A+++, iar clasa de eficiență la centrifugare C.

Programul rapid durează doar 14 minute – ideal pentru rufe puțin murdare sau cu miros de transpirație, fără murdărie excesivă – iar în afară de programul rapid vei avea și multe altele, având în total 19 opțiuni. Dispune și de program de prespălare, de extra-clătire, dar și cele mai populare programe, adică cel pentru bumbac, lână, sintetice sau colorate. Are și programele autocurățare, împrospătare, antialergic, ECO, cămăși, un program mix și un program pentru consum redus de energie. Mașina are și selector de centrifugare, posibilitate de programare întârziată și informații afișate pe display. Nivelul de zgomot maxim la centrifugare este de 76 dB(A), iar la spălare 65 dB(A).

Dimensiunile fizice sunt la fel de importante (lungime, lățime, adâncime) : 84 cm x 60 cm x 51 cm. Greutatea mașinii este de 63 kg.

Oamenii zic că programele scurte, garanția extinsă, stabilitatea, zgomotul redus, spălatul eficient, și prețul acceptabil sunt principalele motive pentru care au cumpărat produsul.

Date detaliate produs aici

Prețul actual este de 950 RON, dar dacă alegi un produs resigilat, prețul e doar 790 RON.

  1. Mașină de spălat rufe Arctic AFD7201A+++, 7 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Date detaliate produs aici

Această mașină de spălat este a doua alegere a românilor, în caz că nu le convine modelul de mai sus. Și acest model de la Arctic este unul cu încărcarea frontală, având afișaj LCD și o capacitate de încărcare de 7 kg. Viteza maximă de centrifugare este de 1200 de rpm, având clasa de eficiență energetică A+++, iar clasa de eficiență la centrifugare B. Adică, diferența tehnică constă mai mult în viteză și mai mare de centrifugare, și eficiență mai mare la centrifugare.

Programul rapid durează doar 14 minute și la acest model, și la fel ca la cel de mai sus, vei avea în total 19 opțiuni. Dispune și de program de prespălare, de extra-clătire, dar și cele mai populare programe, adică cel pentru bumbac, lână, sintetice sau colorate. La fel, are și programele autocurățare, împrospătare, antialergic, ECO, cămăși, un program mix și un program pentru consum redus de energie. Mașina are și selector de centrifugare, posibilitate de programare întârziată și informații afișate pe display. Nivelul de zgomot maxim la centrifugare este de 77 dB(A), iar la spălare 62 dB(A).

Dimensiunile fizice sunt la fel de importante (lungime, lățime, adâncime) : 84 cm x 60 cm x 51 cm. Greutatea mașinii este de 63 kg, în felul acesta fiind identic cu cealaltă mașină (cel puțin ca și mărime și greutate)

Oamenii afirmă că programele scurte, felul în care opțiunile se pot combina, stabilitatea, zgomotul redus, spălatul foarte eficient (inclusiv la programe scurte), și prețul acceptabil sunt principalele motive pentru care au cumpărat produsul. Nu te lăsa indus în eroare – mulți zic lucruri negative despre acest produs, pe motiv că nu au știut cum să-l folosească, cum să-l seteze, unde să-l pună, și multe alte motive. Electrocasnicele vin cu manual de utilizare pentru un motiv!

Prețul întreg este 900 RON, iar una resigilată costă 700 RON.

  1. Mașină de spălat rufe Slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Date detaliate produs aici

Cum zice și denumirea, această mașină de spălat este un model slim, adică de dimensiuni reduse. Și acest model de la Arctic este unul cu încărcarea frontală, având afișaj LCD și o capacitate de încărcare de 6 kg. Viteza maximă de centrifugare este de 1000 de rpm, având clasa de eficiență energetică A+. Cu alte cuvinte, fiind de dimensiuni reduse, nu poate suporta 1200 rpm ca mașina amintită mai sus, iar clasa de eficiență energetică este doar A+, nu A+++. Totuși, aceste mici diferențe nu se pot socoti ca și dezavantaje, dat fiind faptul că de cele mai multe ori și 1000 rpm ajunge, iar spălare de 6 kg la fel e ideală în cele mai multe dăți. Dacă ai pretenții de a spăla foarte multe haine dintr-o singură tură, acest model nu este pentru tine – există alte modele cu încărcare de 8, 9 kg.

Programul rapid durează doar 30 de minute. Dispune și de program de clătire, stoarcere și evacuare, spălare manuală, delicate, dar și de cele mai populare programe, adică cel pentru bumbac, lână, sintetice sau colorate. Nivelul de zgomot maxim la centrifugare este de 76 dB(A), iar la spălare 60 dB(A).

Dimensiunile fizice sunt la fel de importante (lungime, lățime, adâncime) : 84 cm x 60 cm x 41.5 cm. Greutatea mașinii este de 55 kg, în felul acesta fiind mai mică și mai ușoară decât modelele amintite mai sus.

Conform mărturiilor clienților care au cumpărat acest Arctic, este o mașină mică, robustă, de încredere, care spală și stoarce bine. Nu dispune de programare – de exemplu, să pornească programul peste 2-3 ore – și nu are foarte multe opțiuni. Încărcarea de 6 kg nu este valabilă pentru toate programele – trebuie verificat în manualul de utilizare pentru a te asigura câte kilograme poți pune pentru opțiunea selectată de tine. Oamenii spun că în general, celelalte programe permit între 2 kg și 5 kg de rufe.

Prețul întreg este 800 RON, iar una resigilată costă 670 RON.

Nu uitați că o mașină de spălat trebuie întreținută, instalată cum trebuie, iar materialele de protecție pentru transport înlăturate înainte de a le folosi. Mulți oameni strică electrocasnicele, fiindcă ei nu citesc instrucțiunile de montaj și de utilizare. 10-60 de minute pierdute pentru a studia un mic manual de utilizare se compensează ulterior prin durata de viață a mașinii de spălat. În mod identic, dacă curierul nu-și face bine treaba, nu înseamnă că mașina de spălat este de proastă calitate. De aceea, vă sfătuim să nu credeți orice comentariu negativ despre aceste produse Arctic.

Vă încurajăm să susțineți economia României, alegând produse fabricate în România care nu doar că sunt autohtone, dar și de calitate.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: