Casa Prim ofera lenjerii de pat 3D

După o săptămână plină de sarcini fiecare dintre noi vrea să se relaxeze. Pentru unii cititul este cea mai bună activitate pentru relaxare, așteptând cu nerăbdare cele câteva ore de singurătate alături de subiectele dragi. Pentru alții mișcarea în aer liber, chiar și iarna, este bine meritata oaza de relaxare pentru a reîncărca bateriile pentru o nouă săptămână. Dar pentru cei mai mulți dintre noi, somnul prelungit este cel mai frumos cadou pe care îl așteptăm în fiecare weekend, iar pentru ca acest somn să fie „frumos”, Casa Prim vă oferă numeroase lenjerii de pat cu personalitate.

Casa Prim este un magazin online care a fost creat pentru confortul vostru și din acest motiv echipa FabricatînRO.ro vă prezintă astăzi câteva detalii. Această firmă românească a reușit să găsească o nișă a persoanelor pentru care „partea vizuală” este importantă, și anume pentru care patul din dormitor trebuie să arate perfect. Este, în această ecuație, și partea estetică pe care această firmă românească a hotărât să o satisfacă. Cei de la Casa Prim vă oferă lenjerii 3D, din bumbac satinat, bumbac home luxe, pilote, perne, huse, prosoape de baie și bucătărie, decorațiuni.

Așa cum pe mulți alți comercianți i-a prins febra reducerilor, pe site-ul Casa Prim  veți găsi reduceri: la fiecare lenjerie cumpărată, una va fi gratuită. Comenzile se pot face telefonic, ori puteți adăuga în coșul de cumpărături toate produsele pe care doriți să le cumpărați. Aveți și garanție la toate produsele, precum și garanție de retur timp de 14 zile. Un alt avantaj de care beneficiați alături de Casa Prim este transportul gratuit pentru comenzile ce depășesc 300 de lei.

Alegeți produsele românești deoarece fiecare dintre noi este important pentru economia țării noastre! România trebuie să „se susțină” din interior, să nu mai așteptăm ajutorul altora. Promovăm consumul de produse românești pentru binele nostru, al tuturor!

Sursa imagine: https://www.pentru-pat.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: