Se încarcă...
Beneficiile Unui Sistem Video De Control Al Accesului în Locuință

Beneficiile unui sistem video de control al accesului în locuință

Pentru mulți dintre noi a vedea înseamnă a crede, mai ales atunci când vine vorba de accesul în propria locuință. 

Interfoane există deja mult timp, dar progresele tehnologice le-au dus la un nivel cu totul nou.
Odată cu creșterea numărului de funcționalități precum opțiunile hands-free sau wireless, interfoanele au căpătat încet încet un rol și mai important în protecția locuinței și a bunurilor pe care le deține fiecare. Dar niciuna dintre toate calitățile cu care s-au îmbogățit de-a lungul timpului interfoanele nu se compară cu funcția video. Posibilitatea de a vedea și de a cerceta chipul unei persoane înainte de ca ea să treacă pragul locuinței tale este un pas foarte important în evoluția sistemelor de securitate.

Un sistem de videointerfonie te scapă de neplăcuta situație în care trebuie să ghicești cine așteaptă la intrarea casei tale sau dacă persoana care te apelează prin interfon este singură, ori a adus cu ea un întreg batalion. Iar asta nu este nici pe departe tot.
Dacă ai mai cochetat și până acum cu ideea de a instala un videointerfon acasă, cu siguranță te interesează toate avantajele pe care ți le poate oferi acesta și tocmai din acest motiv am întocmit special pentru tine o listă cu toate beneficiile pe care trebuie să le iei în calcul.

Mai multă protecție

Desigur, motivul numărul unu pentru a instala un sistem de videointerfonie este sporirea siguranței și a securității. Cu un astfel de sistem, poți identifica vizitatorii locuinței tale și poți evalua potențialul risc care vine odată cu permiterea accesului unei persoane străine în spațiul personal.

Sunetul clar și imaginile de înaltă calitate ale celor mai performante aparate îți permit să-i auzi, dar și să-i privești pe vizitatorii casei tale înainte să îi lași înăuntru. 

Integrare facilă cu alte sisteme

Un alt avantaj al videointerfoanelor moderne și al sistemelor de control al accesului este faptul că pot fi integrate cu alte tipuri de sisteme pentru a spori siguranța propriei locuințe. De exemplu, poți configura sistemul astfel încât să privești imagini transmise de camerele de vederi direct pe monitorul videointerfomului tău. 

Verificare de la distanță

Unele dintre sistemele mai sofisticate de videointerfonie îți vor permite să vezi ce se înâmplă în fața intrării casei, dar și să deschizi ușa celor care te vizitează. Atâta timp cât ești conectat la aceste sisteme moderne, poți verifica videourile îregistrate de ele și de pe alte dispozitive precum o tabletă, un laptop sau un smartphone.

Când vine vorba de sisteme românești de videointerfonie, părerea noastră este că nimic nu se compară cu produsele din portofoliul Electra Distribuție. Interfoanele și videointerfoanele Electra sunt foarte apreciate în România și peste hotarele țării și în ziua de azi nenumărați dezvoltatori imobiliari, dar și persoane fizice le aleg pentru calitățile lor. În plus, atunci când apelezi la un partener Electra cu autoritate și prestanță precum Electra Distribuție, ai garanția că dispozitivele tale de control al accesului pe proprietate sunt instalate corect și într-un mod eficient.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: