Descriere

Transilvania GP a fost infiintata in anul 2015 dupa o experienta indelungata in productia de tuica din fructe, in urma numeroaselor teste facute cu pasiune si entuziasm, a fost infiintata din dorinta de a oferi produse naturale de calitate superioara obtinute prin metode traditionale, pe utilaje clasice fara superautomatizari, produse apreciate de sute de ani atat in tara cat si in strainatate.

In urma experientei acumulate am decis inceperea productiei autorizate de tuica din prunerachiu de mererachiu de caise si rachiu de struguri iar in viitorul apropiat vom extinde gama de produse cu tuica din Pere, rachiu de gutui, rachiu de pepene galben astfel incat clientii sa aiba o gama diversificata de produse. O alta gama de produse obtinute sunt cele pastrate in butoaie de stejar si dud in vederea maturarii, cunoscute si sub numele de Vinars, produse care incepind cu anul 2018 vor fi disponibile pentru vanzare (maturarea dureaza cel putin 3 ani).

Tuica de prune si rachiul de fructe sunt obtinute prin dubla distilare, in urma unui proces de fierbere controlat si supravegheat atent pe toata durata lui. Pentru ca aromele si calitatea deosebita a tuicii sa se simta complet am decis sa producem tuica la o concentratie alcoolica de 40% vol. si 45% vol. acest lucru fiind doar in beneficiul clientului, care poate savura cu mare placere gustul deplin de fructe.

Fructele folosite la producerea tuicii ( Prune-Stanley, Mere-Ionagold, Struguri-Riesling) sunt fructe care au ajuns la maturitate deplina in pom, ele au fost culese supracoapte pentru ca toate aromele sa fie produse in mod natural .

Fructele folosite sunt doar din livezi din Romania astfel putem spune ca produsele noastre sunt 100% Made in Romania.

Citește mai multe și despre Banca Transilvania, banca oamenilor întreprinzători

Adresa

STR.MIHAIL EMINESCU NR.111 D, Reghin, Jud Mures, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review