Se încarcă...
Fares Iti Incalzeste Sufletul Scaled 1

Fares îți încălzește sufletul

Ceaiurile Fares sunt produse în România încă din anul 1929. În urmă cu opt decenii a început minunata călătorie a unor oameni pasionați de tradiții și de inovații, călătorie ce s-a sfârșit îmbinând cele două lucruri meticulous, pasional și grijuliu, pentru a crea ceaiurile Fares, ceaiurile care au cucerit inima românilor de pretutindeni.

Începând de la farmacia “La Leul de Aur” înființată de strămoșii noștri daci, până în anul 1929, anul înființării primei firme de cultivare de plante medicinale, oamenii au fost pe urmele tainelor aromate ale ceaiului, ale băuturii de suflet a românului. După aflarea tuturor secretelor și a metodelor de păstrare a aromei plantelor și de producție a ceaiului, Fares a decis să aducă bucurie în casele românilor și să le pună pe masă rețeta unui ceai puternic aromat, fabricat natural și cu un gust de neuitat. Așa a luat naștere Fares, băutura care îți încălzește sufletul.

Pentru o istorie mai detaliată a ceaiului și a rețetelor Fares, poți accesa site-ul www.fares.ro. Acolo vei găsi informații neprețuite despre cutiuțele minunate care îți fac zi de zi viața mai dulce și mai colorată.

Secretele succesului pentru compania Fares

Cei de la Fares consideră că nimic nu este întâmplător în viața unui om, de aceea faptul că sunt așezați lângă Sarmisegetusa reprezintă pentru ei un argument suficient pentru a păstra și a promova vechile valori și tradiții românești. Misiunea lor s-a păstrat încă de la lansarea pe piață, ei dorind să ofere clienților români autenticitatea unei rețete populare, moștenită de la strămoșii daci, adevărații maeștri ai poporului român.

Fares dorește să apară pe piață ca un brand sincer, onest față de consumatorii produselor lor, de aceea le pasă de afacerea lor și de consumatori. Sunt mândri de faptul că Fares a reușit de-a lungul timpului să-și păstreze statutul de afacere 100% românească și să fie întotdeauna corectă, atât față de clienți, cât și față de stat. Cei de la Fares nu și-au trădat niciodată rețeta și nu au trecut peste standardele lor de calitate, oferind aceleași ingrediente de fiecare dată și aceleași produse finite de o calitate incontestabilă.

Cei de la Fares “cultivă sănătate pentru oameni, folosind tezaurul de plante din inima Daciei, pentru a păstra valorile umane ale acestor locuri.” Au grijă întotdeauna de clienții lor și se asigură că aceștia sunt mai mult decât mulțumiți de produse. Fares aduce fericire în casele românilor, le cizelează gustul și îi alintă cu arome afrodisiace de ceaiuri, făcând astfel din ceai o băutură ce le încălzește sufletul. Pentru consumatorii ceaiului Fares, ceaiul este cu desăvârșire băutura zeilor.

FabricatinRO susține companiile românești

Noi cei de la FabricatinRO ne bucurăm pentru acești oameni și pentru alegerile lor înțelepte, ne bucurăm și susținem alături de ei produsele românești care păstrează tradiția și folclorul popular. Împreună cu ei contribuim la crearea unei imagini mai frumoase a României, a țării ce a adăpostit bogății pe aceste terenuri sfinte, de mii de ani. România este o țară cu o istorie bogată, cu o populație ce a apărat victorios secole la rând tradițiile și obiceiurile populare. Fares înțelege acest lucru și dorește să susțină această cauză și să o ducă mai departe generațiilor viitoare. Susține și tu această cauză, susține România și creează un loc mai bun celor ce au să vină!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: