Se încarcă...
Statia Rombeer Locul De Unde Te Alimentezi Cu Bere Artizanala Bere Vie

Stația RomBeer – locul de unde te alimentezi cu bere artizanală, bere vie

Dacă te numeri printre fanii berii artizanale, atunci cu siguranță Stația RomBeer este pentru tine un vis devenit realitate. Această stație de bere a fost creată pentru toți iubitorii de bere artizanală din țara noastră, oferindu-le șansa să se alimenteze cu berea preferată dintr-o gamă atent selecționată de bere proaspătă, gustoasă, adevărată, vie.

Berea artizanală nu mai este de mult un concept nou pentru români. Iar cei care i-au descoperit deja gustul, ii apreciaza aroma speciala, imposibil de gasit la berea obisnuita. Pana de curand insa, berea artizanala nu se putea cumpara chiar de oriunde. Asa ca cei insetati dupa o bere buna, nu-si puteau satisface pofta chiar in fiecare zi, ci erau nevoiti sa se abtina pana la ocazii speciale. Dar acum, totul este mult mai simplu!

Ce sunt Stațiile RomBeer?

Stațiile RomBeer sunt unități comerciale de unde se pot cumpăra beri cu poveste. Câteva din cele mai căutate branduri comercializate de Stațiile RomBeer sunt Zăganu – bere blondă nefiltrată, Nemțeana, Csiki Sor Bruna, Clandestin sau Sikaru Green Griffin.

În aceste stații de bere artizanală, băutura preferată a românilor se aduce direct din fabrică și se depozitează în spații anume create pentru acest tip de bere. Pentru că este o bere nefiltrată în proporție de 95%, berea artizanală are nevoie de condiții speciale de depozitare și de o temperatură controlată.

Pentru o manipulare mai practică, în transportul berii artizanale din fabrici în Stațiile RomBeer se folosesc butoaie, iar berea se vinde la draft. Din acest motiv, costurile de ambalare sunt reduse la minim, iar fanii berii artizanale se pot bucura de băuturile lor preferate în schimbul unor prețuri convenabile.

Cum îți faci plinul de la Stația RomBeer?

Ca o benzinărie la care te duci când mașina ta are nevoie de energie, la Stația RomBeer mergi să-ți faci plinul de bere. În Stația RomBeer tancurile sunt pline de bere artizanală proaspătă, care se vinde la litru și pe care o poți cumpăra în cantitatea dorită.

Numele brandului de bere și prețul său sunt scrise pe fiecare tanc în parte. Astfel, este ușor să te orientezi în magazin și să alegi exact ce îți place. Îmbutelierea de asemenea se face imediat, iar locul unde alegi să-ți savurezi berea cumpărată depinde doar de tine.

La Stația RomBeer există și posibilitatea de a comanda acasă berea preferată. De pe website-ul livrari.rombeer.ro poți cumpăra online berea care îți place, iar ea ajunge direct la tine, putând să suplinești comanda și cu delicioase gustări care merg de minune cu berea rece.

De ce să bei bere artizanală?

Pe lângă gust și varietate, berea artizanală oferă nenumărate beneficii și pentru sănătate. Ea conține antioxidanți, proteine și un complex de vitamina B. Mai mult, studiile recente au demonstrat că hameiul ar putea acționa la nivelul creierului la fel ca o barieră care protejează împotriva degradării funcțiilor cognitive ale celulelor nervoase.

Consumul regulat, dar moderat, de bere artizanală poate oferi mai multe avantaje corpului decât consumul de bere obișnuită datorită ingredientelor de înaltă calitate din care este produsă berea artizanală.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: