Se încarcă...

Bere Nemteana

Artizani ai berii

Descriere

Nemţeana este dovada vie că pasiunea poate fi înnăscută şi transmisă din generaţie în generaţie precum o moştenire preţioasă. Istoria băuturii noastre spumoase, cu gust intens şi amărui trebuie căutată în timpuri mai vechi, când tot ce era mai valoros se obţinea cu trudă şi doar din generozitatea naturii.

Parte din familie

Berea noastră a luat naştere din pasiunea unui om, bunicul nostru, pe numele lui simplu şi muzical, Jorj. Respectul şi dragostea lui pentru familie ne-au inspirat dorinţa de a face ceva special şi de a lăsa o moştenire frumoasă celor care vin din urmă. Un factor important este și faptul că am avut pentru câțiva ani de zile fabrica de bere Solca, una din primele fabrici de bere din România. De aceea, Nemţeana este mai gustoasă dacă e băută în compania celor dragi.

Meșteșug și tradiție

Bunicul Jorj se îngrijea cu sfinţenie de via lui, încă de la primii lăstari şi până toamna târziu, când vinul era pus în butoaie să-şi doarmă somnul adânc. La fel ca el, şi noi mânuim cu grijă cele cinci ingrediente naturale din care berea îşi va lua mai târziu energia: malţul, apa pură, hameiul şi drojdia de bere.

Fiind o bere vie, Nemţeana are gustul de odinioară care va trezi cu siguranţă, încă de la prima înghiţitură, dorul lanurilor de cereale coapte, al apei limpezi de izvor într-o zi toridă de vară şi al mâinii asprite de muncă a bunicului.

Descoperă, gustă şi-o iubeşte!

Adresa

Str. Teiului Nr. 20, 11047 Roman, România

Categorie
Retele sociale
Contact

   • Botosineanu Vali
    9 aprilie 2021 at 11:44 PM

    Berea Nemțeana o să te facă să zâmbești.

   Add a review