Se încarcă...
Jiana Rose 01

Jiana Rose – un cupaj cu care să sărbătorești toamna

Vin se bea tot anul, dar parcă în niciun alt anotimp vinul nu are același farmec ca toamna. Toamna a fost creată parcă pentru a savura un vin bun și orice pasionat de vin ar trebui să serbeze acest anotimp cu un vin de calitate. Noi de exemplu, în acest început de toamnă ne-am îndrăgostit din nou de vinul Jina Rose de la Crama Oprișor, un vin cupaj creat la început din Cabernet Sauvignon și Pinot Noir, sec și cu o personalitate aparte, care și-a schimbat ușor componența de-a lingul timpului, și care, anul trecut de exemplu, s-a transformat în cea mai reușită combinație de Shiraz și Pinot Noir.

Alături de Drăgaica Roșie și Rusalca Albă, Jiana Rose întregește o colecție unică de arome dedicată Olteniei profunde, Oltenie pe care Crama Oprișor nu ratează nicio ocazie de a o celebra.

Jiana Rose – un vin de colecție

Jiana Rose este un vin produs în serie limitată, lucru care îl face cu atât mai prețios și mai interesant de descoperit. El este capodopera celebrului oneolog Liviu Grigorică, care a reușit să creeze o licoare fermecătoare, care te cucerește de la prima degustare. Pe website-ul vinescu.ro Jiana Rose este descris ca o zână fermecată care se arată de grabă oamenilor care trudesc pământul spre a obține avuția și rodul său. 

Jiana Rose îți potolește setea cu apă vie, apa care hrănește copacul vieții care la rândul său protejează toate lucrurile frumoase de pe pământ și e indispensabil oricărei ființe vii.

Jiana Rose se remarcă prin culoarea sa roz pal, prin arome de cireșe care amintesc de vara ce tocmai a trecut, de piersici zemoase și savuroase și de mango care îi conferă un iz oarecum exotic. El are o aciditate bine integrată, cu o structură elegantă și ușor cremoasă. Iar în timp ce ultima picătură sorbită se scurge încet pe gâtul tău, rămâne în urma ei o amintire cu note de vanilie.

Când îți torni un pahar de vin Jiana Rose, e ca și cum ai deschide o carte de povești la prima pagină. Apoi, pe măsură ce sorbi cu nesaț, dar cumpătare fiecare strop din magica licoare, îți dai seama că ai în fața ta un vin căruia trebuie să-i acorzi răbdare și să-i dai voie să ți se descopere în toată splendoarea lui.

Dar toamna este abia la început așa că ai tot timpul din lume să te îndrăgostești și tu de Jiana Rose, unul din vinurile cu care noi am ales să ne petrecem toamna și care am considerat că merită din plin să fie lăudat pentru meritele sale.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: