Se încarcă...

Crama Oprișor

Vinuri din Oltenia Profundă

Descriere

La Crama din Oprisor, departe, acolo, în Oltenia Vie și Profundă, trăim clipele cu intensitatea pe care dorim să o împărtășim către toţi prietenii. Pentru noi, vinul este mereu un izvor de inspirație, o licoare care stârnește emoție, hrăneşte empatii și însoțește viața în cele mai plăcute momente ale ei. Aici producem vinuri roșii, albe și rose care sting setea de vin, întăresc trupul și vindecă sufletul.

Ne place să ne gândim la Crama Noastră ca la o oază de rafinament și experiențe inedite pentru amatorii de vin, o oază aflată în mijlocul unor peisaje pitorești, undeva ascunsă după dealurile domoale ale Olteniei. În acest sanctuar al vinului, am încercat să împletim arta vinificației cu farmecul Olteniei și astfel a luat naștere ceva cu totul și cu totul deosebit, unic între cramele din România.

Pe teritoriul cramei noastre am plantat 13 soiuri de viță de vie. Asta înseamnă mai multă răspundere și muncă din partea noastră, dar ne plac provocările și din dorința de a oferi fiecărui amator de vin ceva pe gustul lui, cultivăm permanent: 

- Tămâioasă Românească

- Fetească Neagră 

- Rusalcă Albă

- Chardonnay 

- Riesling 

- Pinot Grigio 

- Merlot 

- Cabernet Sauvignon 

- Sauvignon Blanc

- Pinot Noir 

- Shiraz 

- Cabernet Franc

De asemenea, ne testăm frecvent limitele și, experimental, plantăm câte un hectar din soiurile Zinfandel și Dornfelder. În total, pe colinele dealurilor de pe Valea Drincei sunt 252 de hectare cu viță-de-vie de unde, în fiecare toamnă culegem, selecționat, struguri pentru cele câteva zeci de sortimente de vinuri pe care le producem.

Fiecare vin din colecția Crama Oprișor este mai mult decât o simplă băutură, este o poveste. Vrem să oferim clienților noștri experiențe autentice și astfel fiecare sticlă de vin Crama Oprișor este o exprimare vizuală și gustativă a unei bucăți din meleagurile sacre ale Olteniei. 

Tradițiile, obiceiurile și credințele Olteniei Profunde pe care se bazează conceptul fiecărui vin din colecția noastră se resimt puternic în fiecare picătură și le-am ales ca sursă de inspirație pentru că ele nu sunt altceva decât respirațiile zilnice, mereu proaspete, ale unor trăiri ce surprind prin originalitate și intensitate.

Vrem ca prin vinurile noastre să trezim la scoatem la lumină valorile unui prezent etern pe care oamenii să-l poată gusta, recunoaște și aprecia, realitatea Olteniei Profunde cu tot ceea ce putem învăța mai frumos de la ea.

Recomandări de vinuri roșii, albe și rose de la Crama Oprișor care transformă chiar și cele mai banale momente în amintiri de neuitat din partea echipei Fabricat in RO

Când vine vorba de producători români de vin ale căror produse merită un loc pe mesele noastre, Crama Oprișor este unul dintre primii care ne vin în minte. Astfel, dragii noștri cititori, nu mai căutați în altă parte vinuri roșii recomandate de sărbători, vinuri rose cu care să vă seduceți iubiții sau iubitele ori vinuri albe cu care să vă petreceți nopțile de solitudine pentru că la Crama Oprișor vă așteaptă licori fermecătoare, pline de vervă și cu povești care abia așteaptă să fie descoperite.

Adresa

72WQ+6M Oprișor, Romania

Retele sociale
Contact

   • Constantin Ioana
    8 martie 2021 at 10:18 PM

    Ador vinurile romanesti, in special pe cele de la Crama Oprisor, pentru ca au calitate ce depaseste cu mult pretul lor de cumparare! De aceea, consider ca merita sa le cumpar, atat pentru familia mea, cat si atunci cand vreau sa fac un cadou deosebit cuiva drag.

   • Mihail Balan
    9 martie 2021 at 6:39 PM

    Pentru ca avem vinuri bune și ca o datorie morală în a încuraja Viticultura Românească ca parte importantă a Economiei Romanesti care va conduce la Prosperitatea României implicit a noastră.

   • Balogh Kinga Csilla
    9 martie 2021 at 9:18 PM

    Eu sunt de parere ca trebuie sa cumparam tot ce e romanesc! Acum mai mult ca niciodata! Vinurile noastre sunt net superioare la gust, iar pretul e accesibil!

   • Lazar Adrian
    9 martie 2021 at 10:35 PM

    Vinurile românești sunt vinuri de calitate. Este firesc să bem vinurile de pe teritoriul țării pentru că ne reprezintă.
    Am lăsat o poza cu ce beau in acest moment.

   • Andreea Elena Ghinet
    9 martie 2021 at 11:18 PM

    Apreciez vinurile românești fiindcă sunt de calitate, au un gust deosebit, sunt naturale. Îmi aduc aminte de copilărie, când îi ajutăm pe bunici la producerea vinului.

    • Gabriela bercusi
     19 iulie 2021 at 12:12 PM

     Mihai viteazul

   • Dumitru Arion
    11 martie 2021 at 6:57 PM

    Vinul are o istorie veche în țara noastră. De aproape trei milenii, românii, precum și strămoșii lor dacii și tracii produceau pe meleagurile patriei noastre nenumărate tipuri de licori cu care își îndulceau viața și amarul. Urmărind în ordine cronoligică evenimentele din viața vinului românesc, putem înțelege de ce nu avem branduri cu istorie de secole și nici o cultură a vinului atât de bogată pe cum ne-am fi aștetptat de la un tărâm protejat de zeul Dionysos. Dar lucrurile se îndreaptă. Mai ales în secolul XXI, vița de vie românească și-a recâștigat o parte din drepturi. Iar la ora actuală, mai multe tipuri de vinuri românești se vând și sunt extrem de apreciate și peste hotare. Trebuie sa cumparam si sau sa bem vinurile Romanesti pentru ca au ceva al pamantului din care ne tragem,ceva divin.Sprijinim producatorii si trebuie sa scoatem mai mult in evidenta calitatea lor prin promovare deosebita la targurile internationale! Avem atatea locuri deosebite Oprisor,Cotnari,Panciu,Murfatlar,Jidvei etc.

   • Durbacea Loredana
    11 martie 2021 at 7:20 PM

    Pentru ca avem vinuri de calitate i tr o tara frumoasa și plina de tradiții lăsate din moși strămoși

   • Simona Banica
    11 martie 2021 at 8:33 PM

    Pentru ca vinurile românești sunt cele mai bune și tradiționale!!

   • Webgy Land
    14 martie 2021 at 3:56 PM

    Vinul este una dintre cea mai rafinata bautura.

   • Adrian Ambrose
    14 martie 2021 at 4:02 PM

    Deoarece în România avem vinuri foarte bune, calitatea lor este recunoscută de mulți somelieri. În același timp producătorii din România plătesc salarii și impozite în România.

   • Deaconu daniela
    14 martie 2021 at 4:22 PM

    Vreau si sustin cumpararea de vinuri din Romania pentru ca avem nenumarate soiuri bune si meritam sa fim in top

   • Daniela Dodoi
    14 martie 2021 at 5:42 PM

    Ma mîndresc cu tara mea,aici calitatea vinului e unica,facute din soiuri romanesti,procesul de fabricatie e tradiție, gust divin si nu spun doar vorbe ,stau într-o zonă viticola cu renume in tara.Vinul românesc o reală poveste .

   • Hoban Alina
    14 martie 2021 at 5:50 PM

    Cumpar vinuri românești pentru ca sunt foarte bune si pentru ca asa ajutam producatori romani.
    Avem foarte multe sortimente de vinuri ce chiar merita cumpărate,sunt foarte de calitate si au si pretul avantajos ce fiecare isi permite.
    Eu recomand cu drag vinurile romanesti🍷🇷🇴🍷🇷🇴🍷🇷🇴

   • Micu Dan florin
    14 martie 2021 at 5:52 PM

    Avem tradiție, avem soiuri originale, vinuri de calitate, motive întemeiate sa cumpărăm vinuri romanesti

   • Iosif Viktor
    14 martie 2021 at 8:01 PM

    Vinurile romanesti fabricate in Romania sunt autentice! Recomand sa cumparati!

   • Sin Elena
    14 martie 2021 at 9:17 PM

    Vinurile romanesti sint vinuri de calitate multi premiate in lume.Avem vinuri de foarte buna calitate.Iar cele de la Crama Oprisor exceleaza jn savoare

   • Dina Adriana
    14 martie 2021 at 9:31 PM

    Ador vinurile românești pentru savoarea lor,sunt unice!

   • Aly Marinela
    14 martie 2021 at 9:54 PM

    Cumpar vinuri românești pentru ca asa susțin producatori romani si pot sa spun ca sunt vinuri de calitate excelentă.

   • Madar Maria
    14 martie 2021 at 10:22 PM

    Ador vinurile românești sunt unice. Calitate superioara 🥂

   • Foltea 3
    14 martie 2021 at 11:03 PM

    Francezii beau vinuri lor,chiar dacă sunt mai de calitate inferioara,nemții berea lor,noi sa ne mândrim de vinurile noastre netratate ca în alte state

   • Grigore Valentin
    15 martie 2021 at 7:06 AM

    Cumpar vinuri românești pentru ca sunt roman si ma mandresc cu asta , pentru ca sunt de calitate si pentru a ajuta producatorii romani.

   • Butnaru Mihaela
    15 martie 2021 at 7:41 AM

    Cumpar vinuri romanesti fabricate in Romania deoarece sunt cele mai bune, sunt de calitate, aromate si nicaieri nu gasesti aceste vinuri. Nu degeaba vinurile romanesti obtin cele mai multe medalii! Recomand ori ce cate ori am ocazia strainilor vinurile noastre si imi zambesc deoarece ei deja stiu ca sunt cele mai bune.

   • Hoban Ana
    15 martie 2021 at 7:52 AM

    Cumpăr vinuri românești pentru ca sunt de buna calitate si sustin producatori români.
    Recomand cu drag.

   • andrei
    15 martie 2021 at 1:34 PM

    Beau cu drag vinurile românesti, sunt cele mai bune.
    Așa ajutăm producători români

   • Monica Larisa
    15 martie 2021 at 10:23 PM

    Cumpar vinuri românești pt a sustine producătorii autohtoni

   • Apetrei Elena- Mădălina
    16 martie 2021 at 8:27 AM

    Adorm atât eu cât și familia mea vinurile. În special cele românești, mai precis cele de la Crama Oprișor ♡ !
    Sunt de părere că trebuie să ne facem mult mai mult pe a cumpăra produse românești ♡ ! Au cea mai bună calitate!

   • Ursa maria Florina
    16 martie 2021 at 1:54 PM

    Pt că vinurile românești sunt mult mai sănătoasă și gustoase și au o aroma deosebita le ador

   • Emma Popescu
    16 martie 2021 at 4:12 PM

    Raport calitate/pret excelent la vinurile românești, în plus susținem producătorii locali.

   • oana stanciu
    16 martie 2021 at 5:18 PM

    am degustat destule tipuri de vin de soi international si am ajuns la concluzia ca vinurile romanesti sunt la fel de bune ca cele renumite frantuzesti

   • Claudia Mihet
    16 martie 2021 at 7:27 PM

    Cumpar vinuri romanesti,in primul rand pentru sustinerea producatorilor locali,apoi pentru raportul calitate/ pret si pentru gustul deosebit si inconfundabil!

   • Unguras Persida
    16 martie 2021 at 8:32 PM

    Cumpăr vinuri romanesti pentru calitatea gustului, pentru a susține producătorii romani,pentru ca avem vinuri de calitate recunoscute și peste hotare!

   • Parpala Che Mirela
    16 martie 2021 at 11:01 PM

    Imi plac produsele românești, iar vinurile românești sunt cele mai bune 😉

   • Parpala Che Mirela
    16 martie 2021 at 11:10 PM

    Imi plac produsele românești, iar vinurile românești sunt cele mai bune

   • Gulyas daniel
    17 martie 2021 at 9:26 AM

    Vinul romanesc este de calitate !

   • Manta Amalia
    17 martie 2021 at 9:48 AM

    Imi plac produsele romanesti! Imi plac vinurile romanesti!❤❤

   • Tanasescu Elena
    17 martie 2021 at 1:05 PM

    Prefer în mod special produsele românești , vinurile fiind principalul motiv pentru care sunt fană datorită gustului autentic și inconfundabil. Susțin producătorii locali! 💕💕💕

   • Stan Nicoleta Carmen
    17 martie 2021 at 1:11 PM

    Aleg vinurile de la crama oprisor pentru ca sunt rafinate si pentru a sustine productia romaneasca.

   • Eftene Mariana
    17 martie 2021 at 1:17 PM

    Sunt cele mai bune vinuri ! Recomand oricui .🍷

   • Mada Mary
    17 martie 2021 at 1:35 PM

    In Romania sunt vinuri bune, de calitate, gustoase si pe care le poti savura cu drag. Recomand cu incredere 🤩

   • MARIOARA GURGU
    17 martie 2021 at 1:38 PM

    Vinurilor Românești sunt cele mai bune vinuri de calitate superioara

   • Gheorghe Maria Corina
    17 martie 2021 at 4:38 PM

    Imi place să beau vin românesc pentru ca are acel gust special de casă,blând ca soarele toamnei și tare ca Pietrele Doamnei.

   • Pacala Maria
    17 martie 2021 at 5:02 PM

    Cumpar vinuri romanesti pentru calitatea lor superioara! Si sa nu uitam ca pas cu pas ne facem mari! Producatorii romani trebuiesc sustinuti!

   • BRINCOVEANU Ionel
    17 martie 2021 at 7:29 PM

    Vinul Românesc este cel mai bun! Este cel mai sănătos asa cum sunt in general mai toate produsele românești. (Bio).
    Sa nu uitam ca strămoșii noștri daci ereau recunoscuți ca mari producători și consumatori de vin.Recomand cu toată încrederea vinul românesc.Este cel mai bun!

   • BRINCOVEANU Ionel
    17 martie 2021 at 7:43 PM

    Un vin special cu o istorie veche de mii de ani , vinul românesc este cel mai bun! Și ca preț și calitate excelentă!

   • Stefan Oprea
    17 martie 2021 at 9:26 PM

    Aleg să consum VINURI ROMÂNEȘTI pentru ca sunt de o calitate superioară; apoi, ajut producția autohtonă și simt că vinul românesc se potrivește gastronomiei noastre!

   • Georgiana
    17 martie 2021 at 9:59 PM

    Cel mai bun vin!!!

    • Alina Mocanu
     23 iunie 2021 at 8:46 AM

     Soiurile autohtone…
     E un lucru minunat că promovăm tot ce este românesc,autohton! Alegem sa consumam vinuri românești!!!!

   • Latea Stefania Viorica
    17 martie 2021 at 10:09 PM

    Vinul romanesc este de calitate fiind medaliat si apreciat atat in tara cat si in strainatate;trebuie sa ne mandrim cu produsele noastre romanesti si sa le promovam.🍷

   • Dogaru Florentina
    17 martie 2021 at 10:54 PM

    Pentru calitatea vinului, cele autohtone sunt cele mai bune fata de cele importate si nu in ultimul rand pentru a ajuta micii si marii intreprinzatori. Cumparam produse romanesti pentru calitate, autenticitate si sprijin pentru munca facuta cu migala pentru clientii fideli. Felicitari si spor in tot ce faceti.

   • geta barabula
    17 martie 2021 at 11:31 PM

    Cumpar vinuri romanesti pentru ca sunt de calitate foarte buna, au un gust deosebit , sunt cele mai bune vinuri

   • dumitru barabula
    17 martie 2021 at 11:38 PM

    Vinurile romanesti sunt de cea mai buna calitate , au un gust unicat, foarte bun, si sunt foarte des premiate !

   • maria barabula
    17 martie 2021 at 11:43 PM

    Cumpar vinuri romanesti pentru gustul deosebit , foarte bun, sunt de cea mai buna calitate, vinuri naturale foarte bune

   • Adriana Vlad
    18 martie 2021 at 10:12 AM

    Imi plac vinurile românești si recomand cumpararea lor atat pentru gust cât și pentru calitate. Amintesc de vinul facut de bunici, din via proprie, pe care acum puțini mai au norocul sa il aiba in case. Însă avem norocul sa cumpărăm vin la fel de calitativ, cumpărare de la producătorii români.

   • Lorena Diaconu
    18 martie 2021 at 2:03 PM

    pentru ca se folosesc soiuri de calitate avem cele mai gustoase vinuri

   • Lorena Diaconu
    18 martie 2021 at 2:04 PM

    pentru ca se folosesc soiuri de calitate avem cele mai gustoase vinuri nr 1 100%

   • Mihaela
    18 martie 2021 at 2:35 PM

    As cumpăra vinuri românești în primul rand pentru calitate și aroma aparte datorita zonelor viiticole pe care le avem în tara. Și nu în ultimul rand pentru a oferi sustenabilitate economiei și susține afecerile atâta cele mici cât și cele mari din domeniu.

   • Popa Constantin
    18 martie 2021 at 2:58 PM

    Gustul preparatelor românești de vin depășesc calitativ concurenta din alte țări europene. La concursurile internaționale se vede diferența prin numeroasele medalii câștigate de ai noștri.

   • Costin Alexandrina
    18 martie 2021 at 3:11 PM

    Îmi plac vinurile românești sunt de calitate superioara 🤗

   • Hromei Silvia Brindusa
    18 martie 2021 at 3:18 PM

    Vinurile românești se află în topul preferințelor mele, sunt deosebite, create de oameni care pun suflet in tot acest demers și raportul calitate/preț este echilibrat.

   • Tuchendrea
    18 martie 2021 at 4:10 PM

    Vinurile noastre românești, fac parte din moștenirea noastră, cu cea mai frumoasă tradiție de cultivare, recoltare și strălucire prin calitate. Tocmai de aceea, personal, aleg vinurile românești..

   • Mariana Uleanu
    18 martie 2021 at 7:39 PM

    Pt ca sunt nai calitative si vreau sa ajut productia romaneasca

   • Marcel Ionita
    18 martie 2021 at 9:59 PM

    Aleg să consum vinuri românești deoarece sunt de o calitate deosebita si pentru a sustine producția romaneasca.

   • Pop Marioara
    18 martie 2021 at 10:06 PM

    Vinul românesc e traditional, merita sa îl păstram cu sfințenie .

   • Florea Ionuț Daniel
    19 martie 2021 at 12:11 AM

    Susțin produsele românești, iar vinurile noastre sunt printre cele mai bune din europa ! 🍷

   • Laura
    19 martie 2021 at 8:17 AM

    Gustul inconfundabil și buchetul de miresme îmbietoare îl face irezistibil .

   • Bicajanu Gabriela
    19 martie 2021 at 12:37 PM

    Vinurile de la crama Oprișor sunt cele mai bune și de calitate

   • Marya Mary
    19 martie 2021 at 3:27 PM

    Recomand vinurile românești pentru savoare, aroma și gustul autentic romanesc!

   • Grecu Alexandru Ionuț
    19 martie 2021 at 10:28 PM

    Pt ca sunt cele mai bune si naturale

   • Gabriel Roceanu
    8 mai 2021 at 9:56 AM

    Valea Drincei – Oprisor

   • Micliuc Mihaela
    22 iunie 2021 at 11:01 AM

    Recomand cu drag tuturor

   • Breazu Emilian Marcel
    22 iunie 2021 at 11:19 AM

    Cateva din soiurile de struguri care dau gustul romanesc autentic al vinului sunt Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca.

   • Breazu Emilian Marcel
    22 iunie 2021 at 11:24 AM

    Aceasta gama romaneasca autentica de vnuri cuprinde 13 soiurile autohtone : Tămâioasă Românească, Fetească Neagră şi cele consacrate internaţional – Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Shiraz, Cabernet Franc şi, experimental, câte un hectar din soiurile Zinfandel si Dornfelder.

   • freddie
    22 iunie 2021 at 12:05 PM

    Care sunt soiurile de struguri care compun vinurile din colecția Cupola Sanctis -Cabernet Sauvignon și Merlot

   • Oprea Stefan
    22 iunie 2021 at 12:29 PM

    13 soiuri de viţa-de-vie cultivate permanent in Ferma Oprişor, cuprinzând soiurile autohtone Tămâioasă Românească, Fetească Neagră şi cele consacrate internaţional – Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Shiraz, Cabernet Franc şi, experimental, câte un hectar din soiurile Zinfandel si Dornfelder.

    Vinuri…nu glumă!!!

   • Florina Stefan
    22 iunie 2021 at 12:33 PM

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana.
    Vinuri rafinate… pe care le savurezi cu plăcere.

   • Diana Barau
    22 iunie 2021 at 12:37 PM

    Am descoperit de curând colecţia CUPOLA SANCTIS care cuprinde trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana! O recomand oricărui iubitor de vinuri alese care surprind prin rafinamentul gustului!

   • Gabriel Tuchendrea
    22 iunie 2021 at 1:03 PM

    Cupola Sanctis, vinurile sfintilor, din Cabernet Sauvignon și Merlot, unele dintre cele mai elegante colectii…

   • Robert Ioan Carutasu
    22 iunie 2021 at 2:29 PM

    Crama Oprisor este cel mai bun si incredere mult succes ! Dau 5 stele !!!

   • Andreea Elena Ghinet
    22 iunie 2021 at 2:59 PM

    Cupola Sanctis cuprinde: Cabernet Sauvignon și Merlot

   • Gabriela Bercusi
    22 iunie 2021 at 3:13 PM

    Cele mai bune produse de vinuri românești îmi place feteasca

   • Gabriela Bercusi
    22 iunie 2021 at 3:16 PM

    Cele mai bune produse de vinuri românești îmi place produsele de la dumneavoastră mai ales feteasca recomand Gabriela Bercusi

   • Alina Ferent
    22 iunie 2021 at 4:02 PM

    Cupola Sanctis cuprinde: Cabernet Sauvignon și Merlot

   • BRINCOVEANU Ionel
    22 iunie 2021 at 5:52 PM

    Pe plan autohton Tămuioasa Românească, Ferească Neagră iar pe plan internațional as evidenția Merlot ,Cabernet, Sauvignon ,Pinot Noir ,Shiraz ,Malbec
    În plus se fac experimente și pe alte soiuri de struguri.

   • Girbea Ruxandra
    22 iunie 2021 at 6:08 PM

    Cupola Sanctis cuprinde vinuri in editie limitata , cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot . Fiecare sticlă în parte are o etichetă specială care reprezintă unul din cei unsprezece sfinți ortodocși ai gamei, iar a 12-a sticla evoca Buna Vestire sub denumrea de Vestitor, o creație autentică de Ciprian Paleologu.

   • Simona Banica
    22 iunie 2021 at 6:36 PM

    Recomand vinuri de calitate bune autohtone merita savurate!

   • maria barabula
    22 iunie 2021 at 6:49 PM

    Soiurile de struguri Sauvignon Blanc, Cabernet

   • dumitru barabula
    22 iunie 2021 at 6:52 PM

    Soiurile de struguri Sauvignon Blanc si Cabernet

   • micu florin
    22 iunie 2021 at 7:02 PM

    cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot,

   • geta barabula
    22 iunie 2021 at 7:04 PM

    Soiurile de struguri Sauvignon Blanc si Merlot

   • Cristea Valentin
    22 iunie 2021 at 7:07 PM

    Cupola Sanctis este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot.

   • Botezatu Melania
    22 iunie 2021 at 7:19 PM

    Recomand vinurile

   • Botezatu Melania
    22 iunie 2021 at 7:21 PM

    Cupola Sanctis este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot.

   • micu ioana
    22 iunie 2021 at 7:46 PM

    Cabernet Sauvignon și Merlot.

   • Toma-Dan CRETU
    22 iunie 2021 at 8:12 PM

    Vinul Cupola Sanctis Sfintii Mihail si Gavril este produs din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt.

   • Toma-Dan CRETU
    22 iunie 2021 at 8:18 PM

    Vinul Cupola Sanctis Sfintii Mihail si Gavril este produs din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt.

   • MARIOARA GURGU
    22 iunie 2021 at 10:05 PM

    Super vinuri de calitate superioara, cu gust deosebit și aroma îmbietoare, recomand cu încredere

   • MARIOARA GURGU
    22 iunie 2021 at 10:07 PM

    Super vinuri românești de calitate superioara cu gust deosebit și aroma excepțională, recomand cu încredere

   • Valih
    22 iunie 2021 at 11:11 PM

    Ador vinurile românești pentru ca sunt de calitate,reteta unica .

   • Florea Maria
    23 iunie 2021 at 2:05 AM

    Cupola Sanctis cuprinde cele 2 soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon și Merlot, o combinație exploziva!

   • Bleotu Macrina
    23 iunie 2021 at 5:02 AM

    Pentru ca vinurile românești sunt cele mai bune și de calitate

   • Daniel
    23 iunie 2021 at 5:06 AM

    Eu cumpăr numai vinuri romanisti și șanț de o calitate foarte bună și în afara tari.

   • BLEOTU Gheorghe
    23 iunie 2021 at 5:10 AM

    Soiurile de struguri Sauvignon Blanc, Cabernet

   • Gheorghe Bleotu
    23 iunie 2021 at 5:15 AM

    Numele domnitorului este Mihai Viteazul.

   • Daniela Dodoi
    23 iunie 2021 at 7:58 AM

    Soiuri de vin atent selectionate,cu aroma unica,gust atât de fain si calitatea superioara ce însoțesc soiurile Cabernet Sauvignon ,Merlot din gama Cupola Sanctis
    Recomand celor ce se respecta

   • Borzos lorena maria
    23 iunie 2021 at 8:01 AM

    Super vinuri de calitate superioara pentru ca sant vinuri românești cu gust deosebit recomand

   • Adrian Lazar
    23 iunie 2021 at 8:27 AM

    Cupola Sanctis este un asamblaj format din: Cabernet Sauvignon și Merlot.

   • Sin Elena
    23 iunie 2021 at 9:28 AM

    Cupola Sanctis contine soiurile de struguri Cabernet Sauvignon si Merlot

   • Vasile Amarie
    23 iunie 2021 at 10:55 AM

    Soiurile de struguri care compun vinurile din colecția Cupola Sanctis sunt : Cabernet Sauvignon și Merlot

   • Carausu Alexandru
    23 iunie 2021 at 11:17 AM

    Cupola Sanctis este un cupaj format din Cabernet Sauvignon si Merlot.

   • MICU MARIA
    23 iunie 2021 at 12:52 PM

    Cabernet Sauvignon si Merlot

   • Vasile Ionela
    23 iunie 2021 at 1:41 PM

    Soiurile de struguri care compul vinurile de colecție în ediție limitata Cupola Sanctis sunt Cabernet Sauvignon și Merlot!toate vinurile crampei Oprișor sunt de excepție!

   • Satmare Petrut
    23 iunie 2021 at 2:26 PM

    Cupola Sanctis este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot.

    • Stiniguta Ramona
     19 iulie 2021 at 10:16 AM

     Vinuri românești de calitate superioara. Cupola Sanctis este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot.

   • Iosub Simona
    23 iunie 2021 at 7:02 PM

    Un vin deosebit :Cupola Sanctis un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot

   • Barbu Gabtiel
    23 iunie 2021 at 9:22 PM

    Acest vin, Cupola Sanctis Sfintii Pwtru si Pavel este un cupaj nemaipomenit de Cabernet Sauvignon si Merlot. Un vin rosu, sec, ce pare tanar, dar un vin spectaculos.

   • Paul Gheorghiu
    23 iunie 2021 at 11:26 PM

    Un pahar de vin, de la Crama Oprişor, te duce dincolo de aromă și gust, deoarece, se adresează, în principal, inimilor și minților celor, care, le gustă. Vinurile sunt de o asemenea complexitate și cu atât de multe nuanțe, încât se împletesc într-o armonie perfectă.
    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri, în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana.
    Cupola Sanctis – Sfântul Ilie, Sfântul Nicolae, Sfinţii Mihail şi Gavril, Sfântul Dumitru, Andrei, Stefan, Vestitor, Sfântul Gheorghe, Sfântul Ioan, Sfinţii Constantin şi Elena, Sfânta Maria, Sfinţii Petru şi Pavel constituie un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, care, dezvoltă, îndrăzneț, note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente de fructe de pădure, condiment, vanilie și unt..

   • Dodoi Daniela
    19 iulie 2021 at 8:09 AM

    Mihai Viteazul

   • Toaca Iuliana
    19 iulie 2021 at 8:12 AM

    Mihai Viteazul

   • Toaca Petrut
    19 iulie 2021 at 8:16 AM

    Mihai Viteazul

   • Toaca Andreea
    19 iulie 2021 at 8:20 AM

    Mihai Viteazul

   • Varga Bela
    19 iulie 2021 at 8:26 AM

    Mihai Viteazul

   • Valeriu Catauta
    19 iulie 2021 at 8:31 AM

    Mihai Viteazul

   • Micsa Adriana
    19 iulie 2021 at 8:42 AM

    Ador produsele Romanesti le caut in magazine ori unde or fii.Sunt ideale si naturale facute cu mult drag de producatorii nostri ! ….

   • Buica Elena Diana
    19 iulie 2021 at 8:54 AM

    Recomand cu drag,produsele românești sunt cele mai bune😘😘

   • Florea Ionut Daniel
    19 iulie 2021 at 9:10 AM

    Mihai Viteazul

   • Filip Carmen
    19 iulie 2021 at 9:31 AM

    Mihai Viteazu

   • Madalina S
    19 iulie 2021 at 9:39 AM

    Mihai Viteazul

   • Flor Ina
    19 iulie 2021 at 9:44 AM

    MIHAI VITEAZUL

   • Florentina
    19 iulie 2021 at 10:37 AM

    Sunt vinuri de calitate romanesti,tot ce e românesc este bun!!!Mihai Viteazul!

   • Marinela Aly
    19 iulie 2021 at 10:42 AM

    Mihai Viteazul
    Vinurile sunt foarte bune si de calitate excelentă.

   • Hoban Ana
    19 iulie 2021 at 10:47 AM

    Mihai Viteazul
    Vinuri excelente 🍷

   • Nitu Monica
    19 iulie 2021 at 11:06 AM

    Mihai Viteazul este răspunsul

   • Dumitrascu Marilena
    19 iulie 2021 at 11:07 AM

    Mihai Viteazul
    Produse minunate

   • NAgy Ileana
    19 iulie 2021 at 11:18 AM

    ador vinurile romanesti , de calitate . Detinatorul podgoriilor oltenești în secolul XVI este Mihai Viteazul

   • Marioara Gurgu
    19 iulie 2021 at 11:19 AM

    Super vinuri românești cu o aromă deosebita, și miros îmbietor, de calitate superioara recomand cu încredere

   • Marioara Gurgu
    19 iulie 2021 at 11:22 AM

    Super vinuri românești cu o aromă deosebita, și miros îmbietor, de calitate superioara recomand cu încredere. RĂSPUNSUL MIHAI VITEAZU

   • Tantar Gheorghe
    19 iulie 2021 at 11:39 AM

    Nu am gustat inca vinurile de la Crama Oprisor ,dar,,,,de-abia astept .Un vin incarcat de istorie cu un strop din seva celor ce au luptat pentru unificarea neamului romanesc

   • Ghiorghe Agache
    19 iulie 2021 at 12:13 PM

    Vinuri românești cu o aromă deosebita,miros îmbietor, de calitate superioara.Raspuns la intrebare Mihai Viteazul

   • Maria Florea
    19 iulie 2021 at 12:38 PM

    Mihai Viteazul
    Super concurs, super premiu!

   • Adrian Lazar
    19 iulie 2021 at 12:41 PM

    Numele domnitorului este Mihai Viteazul.

   • Dumitru Aurelia
    19 iulie 2021 at 1:37 PM

    Mihai Viteazul

   • Sorina Dascalescu
    19 iulie 2021 at 1:42 PM

    Numele domnitorului este Mihai Viteazul

   • Gheorghe Maria Corina
    19 iulie 2021 at 1:58 PM

    Numele domnitorului este Mihai Viteazul

   • Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB)
    19 iulie 2021 at 2:12 PM

    Numele domnitorului român care deținea moșii și podgorii oltenești în secolul XVI este Mihai Viteazul

   • Alexandru Maties
    19 iulie 2021 at 2:21 PM

    Mihai Vitrazu

   • Alexandru Maties
    19 iulie 2021 at 2:21 PM

    Mihai Vitreazu

   • Alexandru Maties
    19 iulie 2021 at 2:21 PM

    Mihai Viteazu

   • Dutu Oana Monica
    19 iulie 2021 at 2:34 PM

    Numele domnitorului este Mihai Viteazul
    Trebuie sa susținem furnizorii locali și sa cumpărăm doar produse romanesti

   • dumitru barabula
    19 iulie 2021 at 2:44 PM

    Calitate foarte buna, un gust excelent recomand tuturor , 5 stele

   • maria barabula
    19 iulie 2021 at 2:47 PM

    Recomand tuturor , calitate foarte buna, 5 stele ,

   • geta barabula
    19 iulie 2021 at 2:48 PM

    Recomand cu drag, 5 stele , calitate foarte buna, un gust minunat !

   • geta barabula
    19 iulie 2021 at 2:51 PM

    Calitate foarte buna , un gust minunat , raspuns la intrebare Mihai Viteazu

   • Margareta
    19 iulie 2021 at 3:41 PM

    Calitate, aroma deosebita.
    Raspuns: Mihai Viteazu

   • Mînzu Sorina
    19 iulie 2021 at 3:48 PM

    Mihai Viteazu

   • Macovei Daniel
    19 iulie 2021 at 4:12 PM

    Numele domnitorului este Mihai Viteazul.

   • Dina Adriana
    19 iulie 2021 at 4:17 PM

    Avem vinuri de calitate și preturi accesibile

   • Preda Daniela Valentina
    19 iulie 2021 at 4:35 PM

    Raspunsul este Mihai Viteazu recomand aceste vinuri

   • Simona Banica
    19 iulie 2021 at 5:36 PM

    Mihai Viteazul

   • Barabaș Grigore
    19 iulie 2021 at 6:21 PM

    Răspunsul este Mihai Viteazul

   • Iulia Moldovan
    19 iulie 2021 at 6:46 PM

    Răspunsul este domnitorul Mihai Viteazu!
    Susțin produsele românești ❤️❤️❤️

   • Grecu Monica Larisa
    19 iulie 2021 at 6:56 PM

    Mihai Viteazul

   • Șuleacov Luminita
    19 iulie 2021 at 7:10 PM

    Mihai Viteazu
    ⭐⭐⭐⭐⭐ pentru gustul fabulos al vinurilor romanesti !!!

   • micu ioana
    19 iulie 2021 at 7:10 PM

    mihai viteazul

   • Camelia Bereanu
    19 iulie 2021 at 7:11 PM

    Raspuns la intrebare: Mihai Viteazul
    Imi plac vinurile La cetate: Syraz si Merlot.

   • Sin Elena
    19 iulie 2021 at 7:51 PM

    Mihai Viteazul

   • Strumfette Cristina
    19 iulie 2021 at 8:18 PM

    Mihai Viteazul

   • Elena Racovita
    19 iulie 2021 at 8:19 PM

    Mihai Viteazul

   • Eve Eveline
    19 iulie 2021 at 8:43 PM

    MIHAI VITEAZUL

   • Grigorie Marius
    19 iulie 2021 at 8:55 PM

    Mihai Viteazu

   • Frusina Florea
    19 iulie 2021 at 9:45 PM

    Mihai Viteazul

   • Manolache Ana
    19 iulie 2021 at 11:10 PM

    Mihai Viteazul

   • Edithr
    19 iulie 2021 at 11:12 PM

    Mihai Viteazul

   • Teleanu Suzana
    19 iulie 2021 at 11:45 PM

    Avem vinuri bune, cu siguranta trebuie incercate

   • Dana Badea
    20 iulie 2021 at 12:04 AM

    Mihai Viteazul

   • Badea Dana
    20 iulie 2021 at 12:06 AM

    Mihai Viteazul

   • Macrina Bleotu
    20 iulie 2021 at 6:07 AM

    Mihai Vitezul

   • Ghinet Andreea Elena
    20 iulie 2021 at 8:17 AM

    Mihai Viteazul

   • Ramona Vlad
    20 iulie 2021 at 9:23 AM

    Domnitorul român,care a deținut multe moșii și podgorii în secolul al XVI ,este Mihai Viteazul .
    Recomand cu încredere calitatea autentică a vinului romanesc 🍷de altădată!😍

    • Ramona Vlad
     20 iulie 2021 at 9:26 AM

     Mihai Viteazul

   • Marin Theodora
    20 iulie 2021 at 9:35 AM

    Mihai Viteazul

   • Bedreag Corina
    20 iulie 2021 at 10:05 AM

    Mihai Viteazu

   • Valentin Farcus
    20 iulie 2021 at 10:44 AM

    Eu sunt de parere ca trebuie sa cumparam tot ce e romanesc! Acum mai mult ca niciodata! Vinurile noastre sunt net superioare la gust, iar pretul e accesibil! MIHAI VITEAZUL !

   • Ignat Mădălina
    20 iulie 2021 at 11:35 AM

    Mihai Viteazu

   • Stroe Daniela
    20 iulie 2021 at 11:44 AM

    Mihai Viteazul

   • Burlacu Marinela
    20 iulie 2021 at 12:45 PM

    Mihai Viteazu…. Vinuri românești bune recomand

   • MICU MARIA
    20 iulie 2021 at 1:02 PM

    Mihai Viteazul

   • Florin Lungu
    20 iulie 2021 at 1:13 PM

    Mihai Vitezul

   • Tintosan Gabriela
    20 iulie 2021 at 1:23 PM

    Mihai Viteazul

   • andrei y maria
    20 iulie 2021 at 1:24 PM

    Mihai Viteazul a fost Domnitorul român care în sec al XVI a deținut multe moșii și podgorii.🍷 cele mai bune vinuri si susțin produsele românești ❤️

   • Magda Radu
    20 iulie 2021 at 1:46 PM

    Mihai Viteazul

   • Stefan OPREA
    20 iulie 2021 at 2:29 PM

    MIHAI VITEAZUL

    • Ciutu Bianca
     20 iulie 2021 at 4:44 PM

     Mihai Viteazul a fost Domnitorul român care în sec al XVI a deținut multe moșii și podgorii.🍷😊

   • Sendea Alexandra
    20 iulie 2021 at 3:15 PM

    Mihai Viteazul

   • Adria.
    20 iulie 2021 at 5:30 PM

    Mihai Viteazu a fost domnitorul roman care a deținut ultra moșii și podgorii un secolul XVI.

   • felix marin
    20 iulie 2021 at 6:24 PM

    Mihai Viteazul

   • micu florin
    20 iulie 2021 at 6:49 PM

    Mihai Viteazul

   • SilviaH
    20 iulie 2021 at 8:29 PM

    Mihai Viteazul

   • Ruxandra
    20 iulie 2021 at 11:46 PM

    Mihai Viteazul

   • Ivan Janeta
    21 iulie 2021 at 3:26 AM

    Mihai Viteazul

   • Ivan Gheorghe Ion
    21 iulie 2021 at 3:28 AM

    Mihai Viteazul

   • Vasile Ionela
    21 iulie 2021 at 9:43 AM

    Domnitorul roman este Mihai Viteazul!super premiile, va recomand cu drag!

   • Girbea Ruxandra
    21 iulie 2021 at 11:46 AM

    Mihai Viteazul

   • Janina Dragomir
    21 iulie 2021 at 2:22 PM

    Vinuri excepționale.
    Mihai Viteazu

   • MaryLENA RADU
    21 iulie 2021 at 2:39 PM

    Mihai Viteazul

   • Valeriu Dimitriu
    21 iulie 2021 at 3:41 PM

    Mihai Viteazul deținea moșii și podgorii oltenești, una dintre acestea era Segarcea.

   • Mindoiu Florin
    21 iulie 2021 at 5:28 PM

    Domnitorul Mihai Viteazu, fost ban de Craiova

   • Coman Iulian
    21 iulie 2021 at 6:17 PM

    Mihai Viteazul. Vinurile sunt excelente!

   • Tinchta Coman
    21 iulie 2021 at 6:18 PM

    Mihai Viteazul aceste vinuri sunt excelente, recomand

   • Iancu adelina
    21 iulie 2021 at 8:09 PM

    Mihai viteazul
    Vinurile românești delicatețe și rafinament.

   • Iancu adelina
    21 iulie 2021 at 8:10 PM

    Vinurile românești dulceață si savoare
    Conducătorul este Mihai Viteazu

   • Andreea Micu
    21 iulie 2021 at 8:45 PM

    Mihai Viteazul

   • Stefanescu Alexandra
    21 iulie 2021 at 9:02 PM

    Mihai Viteazu

   • Adina RADU
    21 iulie 2021 at 9:24 PM

    Mihai Viteazu

   • Mihai Paula
    21 iulie 2021 at 10:24 PM

    Vinurile romanesti sunt cele mai bune. Cele mai apreciate si premiate in toata lumea…….

   • Imireanu Sorinel
    22 iulie 2021 at 2:25 AM

    Domnitorul este Mihai Viteazu.

   • Ilea Anamaria
    22 iulie 2021 at 3:04 PM

    Numele domnitorului român care deținea moșii și podgorii oltenești în secolul XVI este Mihai Viteazul.

   • Laura Botea
    22 iulie 2021 at 3:54 PM

    Mihai Viteazul

   • Tugui corina
    22 iulie 2021 at 8:00 PM

    Mihai Viteazul a fost Domnitorul român care în sec al XVI a deținut multe moșii și podgorii.🍷😊

   • Uleanu Mariana
    22 iulie 2021 at 11:28 PM

    Mihai Viteazul

   • Alinah
    22 iulie 2021 at 11:46 PM

    Mihai Viteazul

   • Marcel
    23 iulie 2021 at 12:00 AM

    Mihai Viteazu

   • Hurmuzvali
    23 iulie 2021 at 12:16 AM

    Mihai Viteazul.

   • Bogdan S
    23 iulie 2021 at 7:41 AM

    Mihai Viteazul

   • Laura Chiriac
    23 iulie 2021 at 8:43 AM

    MIHAI VITEAZUL

   • Nelu Ivan
    23 iulie 2021 at 9:54 AM

    Mihai Viteazul

   • Vasile Marius
    23 iulie 2021 at 2:46 PM

    Numele domnitorului este Mihai Viteazul, cele mai bune vinuri, le recomand cu încredere!

   • Balan Florina
    23 iulie 2021 at 3:45 PM

    Mihai Viteazu

   • Tudorache Nicoleta
    23 iulie 2021 at 4:17 PM

    Mihai Viteazul

   • Dimitriu Monica
    23 iulie 2021 at 7:12 PM

    Mihai Viteazu aprecia podgoriile oltene si de aceea a devenit si proprietar

   • Mandoiu Mircea
    23 iulie 2021 at 7:46 PM

    Mihai Viteazu

   • Grecu Alexandru Ionut
    23 iulie 2021 at 10:02 PM

    Mihai Viteazul

   • Maria Dimitriu
    24 iulie 2021 at 4:07 PM

    Mihai Viteazu

   Add a review