fbpx
Descriere

La Crama din Oprisor, departe, acolo, în Oltenia Vie si Profundă, trăim clipele cu intensitatea pe care dorim să o împărtășim catre toţi prietenii. Pentru noi, vinul este mereu un izvor de inspirație, stârnește emoție, hrăneşte empatii, însoțește viața in cele mai plăcute momente ale ei.

Sunt 13 soiuri de viţa-de-vie cultivate permanent in Ferma Oprişor, cuprinzând soiurile autohtone Tămâioasă Românească, Fetească Neagră şi cele consacrate internaţional – Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Shiraz, Cabernet Franc şi, experimental, câte un hectar din soiurile Zinfandel si Dornfelder. In total, pe colinele dealurilor de pe Valea Drincei sunt 252 de hectare cu viţa-de-vie de unde, in fiecare toamnă culegem, selecţionat, strugurii pentru cele 44 de sortimente de vinuri pe care Crama Oprişor le produce.

Fiecare vin, fiecare concept și etichetă a Cramei Oprişor este o exprimare vizuală și gustativă a unei părți din autenticitatea locului. Tradițiile, obiceiurile şi credințele Olteniei Profunde nu sunt decât respirațiile zilnice, mereu proaspete, ale unor trăiri ce surprind prin originalitate și intensitate.

Prin vinul Cramei Oprişor încercăm să aducem la lumină valorile unui prezent pe care oamenii îl gustă, îl recunosc și îl apreciază.

Pentru a realiza comenzi accesați următorul link  https://www.crama-oprisor.ro/distributie_harta.html

Video
Retele sociale
Contact

      mood_bad
    • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
    • chat
      Adauga review