Se încarcă...
Descriere

Un stil de viață sănătos este din ce în ce mai greu de susținut în ziua de astăzi. Ritmul alert în care ne trăim viețile alimentează succesul magazinelor de tip supermarket și mâncării de tip fast-food, din ce în ce mai populară în rândul tinerilor și copiilor. Un job full time, îngrijirea unei familii și susținerea unui stil de viață sănătos nu sunt ușor de obținut. 

Am pornit de la această idee și, inspirați de propria experiență de acest fel, am decis să găsim o soluție la această problemă. Am descoperit în acest fel că există alternative sănătoase la alimentele pe care le consumăm cel mai des și că o viață ocupată nu trebuie să fie neapărat o viață nesănătoasă.

Familia noastră a început să consume din ce în ce mai multe alimente bogate în vitamine și nutrienți, și sărace în grăsimi și carbohidrați și … ne-au plăcut. Atunci ne-a venit ideea să le aducem mai aproape și de alți oameni care ar putea să se bucure de aceleași avantaje.

Ne mândrim cu faptul că suntem un magazin al producătorului român – o băcănie modernă, în care păstrăm viu gustul tradițional al preparatelor locale. În magazinul nostru din Bacău veți găsi doar produse naturale, sănătoase și lipsite de conservanți și E-uri nocive. Băcănia noastră a fost deschisă prin investiție proprie 100%, un loc în care preparatele din carne produse de noi sub sigla Preparatele Măriucăi și produsele naturale ale altor producători din România se întâlnesc și fac casă bună.

Susținem atât activitatea micilor întreprinzători locali, dar importăm și produse delicioase din alte zone ale țării. Aducem produsele locale la tine acasă. Prin băcănia noastră, susținem economia locală și un stil de viață sănătos. Propunem o alternativă pe cât de simplă, pe atât de utilă și sănătoasă la produsele de pe rafturile supermarketurilor.

Vino să ne vizitezi în Bacău, pe strada Milcov, nr. 2-4, in exteriorul supermaketului CORA sau comandă online la tine acasă, oriunde în țară. 

  • No comments yet.
  • Add a review