Se încarcă...

Carmangeria Măcelaru’ Priceput

Produse tradiționale proaspete și afumate, de cea mai bună calitate

Descriere

Carmangeria Măcelaru’ Priceput este un producător ieșean de preparate tradiționale din carne de cea mai bună calitate. Cârnații proaspeți, pastramă fragedă, micii preparați după rețete tradiționale si produsele afumate ca de exemplu kaizer, jambon, mușchiulet montana sau cotlet sunt doar câteva din specialitățile cu care poți transforma orice masă într-un festin de sărbătoare.

Produsele Carmangeria Măcelaru’ Priceput le poți cumpăra direct din Galați, făcând o vizită la adresa Str. Roșiori nr. 29 unde se află magazinul acestui producător, sau le poți comanda online prin intermediul platformei FabricatînRO sau sunând la numărul de telefon 0744 166 109 afișat și pe pagina oficială de Facebook a măcelăriei. Indiferent de locul unde te afli, de bunătățile măcelarului priceput te poți bucura oriunde și oricând deoarece livrarea comenzilor se face oriunde pe teritoriul țării. De asemenea, Carmangeria Măcelaru’ Priceput ajunge în fiecare săptămână și la Iași, iar dacă dorești să faci o comandă, o poți face tot de pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0755 095 222 pentru cele mai proaspete delicatese!

Încearcă măcar o dată gustul autentic al produselor de la Carmangeria Măcelaru’ Priceput și sigur îți vei dori mai mult și mai mult!

Adresa

Iași, Romania

Contact

   • Claudia
    19 noiembrie 2019 at 5:10 PM

    Cele mai bune preparate mâncate vreodată !!! Un gust pe care nu îl poți uita și de care nu te msi saturi !

   Add a review