Se încarcă...
Received 1407349810093752

Red Carpet de la Stil Diamonds – singurele bijuterii de care ai nevoie ca să arăți ca o divă

Mâine seară este revelionul și cu siguranță te-ai gândit de mii de ori până acum cu ce să te îmbraci la petrecerea dintre ani, cum să-ți aranjezi părul și ce accesorii să porți. De fapt, la fel am făcut și eu, chiar dacă nu am în plan nimic mai mult decât o cină romantică și câteva pahare de vin alături de jumătatea mea, după ce copilașul nostru a căzut pradă somnului și a alunecat încet încet pe tărâmul viselor.

Dar în vreme ce mă tot gândeam cum să condimentez câtuși de puțin atmosfera și ce să fac ca să dau acestui eveniment cald, de familie, un aer mai festiv, am descoperit în magazinul online Stil Diamonds, al unuia dintre producătorii români înscriși pe platforma noastră, o colecție de bijuterii magnifice care m-am gândit că ar putea fi tot ce visează o femeie să poarte la un eveniment cu o asemenea importanță ca petrecerea dintre ani.

O explozie de culoare cu smaralde, tanzanite, safire și rubine strălucitoare

Pentru colecția Red Carpet totul pare să fi fost gândit la superlativ. Niciun detaliu al frumoaselor bijuterii nu a fost lăsat la voia întâmplării, iar pietrele prețioase naturale au un rol important, pe care îl joacă exemplar. 

Smaraldele, tanzanitele, safirele și rubinele, frumos încadrate de diamante albe și galbene, se arată în toată splendoarea lor, contrastând puternic cu aurul alb, galben sau roz, a cărui strălucire, în comparație cu ele, pare chiar domolită.

O privesc de câteva minute bune și mă uit cu atenție la fiecare bijuterie în parte, iar cu cât o admir mai mult, cu atât mi se pare mai greu de crezut că este opera unui magazin de bijuterii și nu colecția personală a unei regine.

Rar mai găsești în altă parte atât de multă eleganță și rafinament, exprimate cu atât de multă încredere și hotărâre.

Cum să porți bijuterii de Anul Nou ca să atragi toate privirile asupra ta?

Indiferent dacă îți petreci noaptea dintre ani participând la un eveniment fastuos sau preferi să-i aduni pe cei dragi laolaltă la tine acasă, ca să atragi toate privirile asupra ta și să fii admirată pentru bunul tău gust, alege o bijuterie preferată și construiește ținuta în jurul ei. 

Dacă te-ai hotărât de exemplu la o pereche de cercei cu perlă, ridică-ți părul în vârful capului printr-o coafură elegantă și lasă doar câteva șuvițe rebele să-ți încadreze chipul, ca cerceii să se vadă cât mai bine. Dacă preferi un colier cu o piatră mare și colorată ca medalion, alege o rochie sau o bluză foarte decoltată, dar de o culoare neutră, ca centrul atenției să fie nestemata de la gâtul tău. 

Oricât de mult ți-ar plăcea culorile, încearcă să porți bijuterii cu pietre naturale de același fel dacă vrei să-ți pui mai multe accesorii și renunță la toaletele sofisticate și cu multe detalii, pentru că rezultatul final să denote eleganță. Bijuteriile sofisticate ca cele din colecția Red Carpet sunt în sine o apariție spectaculoasă și dacă te ghidezi după principiul mai puțin înseamnă mai mult, cu oricare dintre ele și nimic mai mult, vei obține o imagine încântătoare.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: