Se încarcă...
Pai Din Stuf

Pai din Stuf: Din Delta Dunării direct la tine în pahar

Puține lucruri ne bucură mai mult decât ocazia de a prezenta un nou producător român care fabrică bunuri ce ne simplifică viața de zi cu zi, ne-o fac mai comodă și mai frumoasă. Dar plăcerea este cu atât mai mare cu cât producătorul care ne-a atras atenția se gândește nu numai la confortul său și al clienților săi, ci și la mediul înconjurător și la impactul pe care activitatea sa economică îl are pe termen lung, asupra naturii, așa cum este cazul ingeniosului proiect Pai din Stuf care ne-a cucerit pe loc, imediat ce am aflat despre conceptul său.

Așa cum mai mult ca sigur ți-ai dat seama și din nume, Pai din Stuf este o companie cu un concept îndrăzneț, care produce paie din stuf provenit direct din frumoasa noastră deltă a Dunării.

De ce Pai din Stuf?

În ziua de azi, tot mai mulți dintre noi am adoptat acest trend sănătos în care ne gândim la fiecare ingredient din produsele pe care le consumăm, fie ele mâncăruri sau băuturi. Vrem să trăim mai mult și mai sănătos așa că analizăm proveninența alimentelor noastre și aportul de substanțe nutritive pe care îl are fiecare din ele pentru organismul nostru. Dar cât de des ne gândim și la felul cum ne sunt servite aceste alimente și dacă le consumăm într-un mod sănătos sau nu, ecologic sau cu un impact negativ asupra mediului?

Nimic nu se compară cu un fresh de portocale proaspăt stoarse sau o limonadă rece, cu puțină miere și o frunzuliță de mentă, savurate în toiul verii, pe o terasă umbrită; sau un suc natural de roșii; sau un smoothie cremos și delicios cu frișcă bătută pe loc și fructe proaspete. Dar ca băutura din paharul tău să se transforme într-o băutură sănătoasă și eitcă, atât pentru tine cât și pentru planetă, atunci înlocuiește paiul din plastic cu un pai din stuf, o alternativă mai elegantă și cu impact zero asupra mediului înconjurător.

Paiele din stuf sunt cea mai eco friendly alternativă la tradiționalele paie din plastic pentru că le poți folosi de mai multe ori dacă îți face plăcere sau doar o singură dată înainte de a le arunca pentru că apoi se pot composta, fiind complet biodegradabile. De asemenea, stuful crește în mod natural în Delta Dunării, în zone neafectate de poluarea excesivă și fără intervenția omului. Așa că în cazul acestor paie nici măcar procesul de obținere a materiei prime nu afectează cu nimic planeta.

Stuful se dezvoltă foarte rapid, iar recolatarea lui aduce nenumărate beneficii ecosistemului deoarece stimulează regenerarea plantelor noi. Mai mult, paiele din stuf nu conțin plastic și nici alți aditivi, iar împachetarea lor se face în ambalaje la fel de eco-friendly ca și produsele în sine. 

De aceea, data viitoare când savurezi o băutură delicioasă și sănătoasă, gândește-te nu numai la ceea ce consumi, dar și la felul cum servești deliciul cu care te răsfeți și alege să-ți sorbi elixirul dintr-un pai din stuf!

Cele mai altruiste paie pe care le-am văzut vreodată sunt disponibile în cutii de câte 10, în diferite mărimi, în funcție de preferințele utilizatorului, iar faptul că arată atât de minunat încât îți transformă orice băutură într-una demnă de postat pe Instagram este un bonus de care cu siguranță te vei bucura din plin și cu care la rândul tău îi vei surprinde pe clienții tăi sau de ce, nu pe membrii familiei!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: