Se încarcă...
Handmade Concept Store 1536x584

Handmade Concept Store – cadouri și obiecte unicat pentru cineva cu imaginație și gust

Ți-ai dorit vreodată pentru cineva special un cadou frumos, lucrat cu migală, special, unic, românesc? Atunci ai ajuns exact unde trebuie deoarece în acest articol îți vom prezenta Handmade Concept Store, un butic online cu obiecte unul și unul, lucrate manual și cu responsabil, dar și cu un design cu adevărat deosebit.

Ce fel de produse poți găsi în magazinul Handmade Concept Store?

În magazinul Handmade Concept Store are o gamă foarte variată de obiecte lucrate manual. Dintre acestea, putem aminti semnele de carte, tablourile, jurnalele, albumele foto, cutii de bijuterii, felicitări sau ceasuri. Toate acestea se potrivesc unei persoane căreia îi place să colecționeze obiecte unicat sau pur și simplu cuiva care dorește să aducă un plus de culoare, prospețime și personalitate în casa sa.

Colecțiile Handmade Concept Store

Pentru a-ți fi mai ușor să le alegi și ca să îți stârnească imaginația, produsele Handmade Concept Store sunt împărțite în trei colecții cu nume sugestive: Romance, Statement și Out of the Blue.

Colecția Romance

Colecția Romance este ca o reminiscență a epocilor trecute. Ea este formată din decoruri și ornamente romantice, în culori pastelate și cu dantele fine și delicate. Când vrei să faci o călătorie în timp sau vrei să provoci persoana căreia îi dăruiești un astfel de cadou la o călătorie în timp, alegi un obiect ca cele din colecția romance și îți exprimi în acest mod latura romantică, visătoare, mereu cu gândul dus departe, pe alte meleaguri și în alte timpuri.

Colecția Statement

Colecția Statement este pentru persoanele care nu vor și nu le place să se lase încarate în șabloane, persoanele care sunt mereu excepția de la regulă și cărora nu le este teamă să iasă din rând, dacă asta înseamnă să lupte pentru lucrurile în care cred. În calitate de cadouri, obiectele din colecția Statement se potrivesc persoanelor nonconformiste, cărora le place să primească drept suvenir din vacanță lucruri neobișnuite, unice, fermecătoare, care te îndeamnă la visare și la contemplare.

Colecția Out of the Blue

Din colecția Out of the Blue fac parte albume de fotografii, jurnale sau cutii irezistibile de bijuterii de un albastru regal sau albastru vintage, care le oferă o eleganță deosebită. Astfel de obiecte pot fi făcute cadou cuiva drag cu ocazia unei sărbători speciale sau atunci când vreți să memorați un moment care v-a unit destinele. Fiind culoarea cerului și a mării, albastrul reprezintă toată măreția acestei lumi, dar totodată, din cultura românească, am învățat că el este și culoarea dorului, a pasiunii, a credinței și a loialității.

Dacă te-am făcut curios, te invităm să descoperi toate produsele Handmade Concept Store direct pe platforma noastră sau din magazinul online handconceptstore.com.

Tabou personalizat nasi – un cadou potrivit pentru parintii spirituali.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: