Se încarcă...
Stil Diamonds Diamante

De ce iubesc femeile STIL Diamonds?

Există oare femeie care să nu iubească diamantele? Femeile pur și simplu adoră diamantele, indiferent de stilul sau forma lor sau accesoriile pe care le înfrumusețează. Indiferent dacă este vorba de un inel cu diamant, un colier sau o pereche de cercei, diamantele au capacitatea de a transforma orice bijuterie într-una cu totul și cu totul specială, ca cele pe care le găsești la STIL Diamonds.

O stil bijuterie este specială, modernă, unică.

4 Motive pentru care femeile iubesc diamantele în general și STIL Diamonds în special

Unicitatea

Este firesc ca femeile să se simtă speciale atunci când își pun bijuterii cu diamante. Cu greu poți să găsești două diamante care să arate la fel, ceea ce le conferă unicitate. Chiar și procesul prin care se obțin diamantele este unul unic. Diamantele se formează în mod natural, în adâncul pământului, prin procesul de transformare a rocilor vulcanice expuse la presiune și temperatură extreme. Diamantele mai pot fi obținute de asemenea și în laborator, prin două metode artificiale, dar nu mai puțin spectaculoase. 

Se pot obține diamante din gaz metan de exemplu, într-un mediu cu presiune și temperatură foarte ridicate, similar cu cel care există în adâncurile pământului. Gazul se ionizează apoi cu ajutorul unor dispozitive electrice, formându-se astfel atomi de carbon care se depun în formă de diamant pe un nucleu de diamant sintetic și natural.

Cea de-a doua metodă de obținere a diamantelor în mod artificial este creșterea unui cristal de diamant pornind de la un substrat de diamant sintetic și natural. O soluție de carbonat de potasiu și metal este apoi adăugată și cristalul este expus la temperaturi ridicate și presiune mare. În timp, cristalul crește în dimensiune și se formează un diamant mare.

Prin ambele metode se pot produce diamante de o calitate foarte bună, dar și mai accesibile din punct de vedere financiar decât cele naturale care sunt foarte rare și foarte valoroase.

Multiple opțiuni

Poți găsi la STIL Diamonds câte o bijuterie cu diamant pentru orice stil vestimentar care există. Femeile adoră să-și asorteze accesoriile la hainele pe care le poartă și invers, iar cu accesoriile STIL Diamonds acest lucru este posibil. 

Indiferent de culoarea care îți place cel mai mult, sau designul pe care îl preferi, vei găsi la STIL Diamonds accesorii de care te vei îndrăgosti pe loc. 

Femeile aleg diamantele în funcție de aspectul lor, de culoare, dar și de imaginea pe care vor s-o afișeze în fața celorlalți. 

Strălucire

Diamantele au capacitatea de a străluci și acest lucru le face pe femei să se îndrăgostească de ele. Capacitatea lor de a reflecta diferite culori și de a capta o cantitate mare de lumină reprezintă o atracție majoră. Cu cât diamantele sunt lustruite mai des, cu atât ele strălucesc și mai frumos, într-un mod atât de apreciat de femeile din toată lumea, 

Întreținute în mod corespunzător, diamantele își păstrează aspectul timp îndelungat. Astfel, diamantele se pot transforma într-o comoară pe care o vor purta doamnele și domnișoarele din familie mai multe generații.

Simbolism

Diamantele au o semnificație profundă pentru persoanele care le poartă. Fiecare diamant simbolizează ceva special. Un inel de logodnă cu diamante este un simbol al iubirii pe care ți-o poartă iubitul sau soțul tău, în timp ce un colier cu diamante primit de la părinți reprezintă dragostea și mândria pe care aceștia le au față de tine, copilul lor. Există întotdeauna o poveste în spatele fiecărui diamant pe care o femeie îl are în colecția ei, lucru care face diamantele chiar și mai speciale. Dragostea pe care o au femeile pentru diamante depășește chiar și valoarea obiectului în sine și este direct proporțională cu semnificația pe care acestea o atribuie diamantelor lor.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: