Se încarcă...
cadouri-barbati-bratara Aviciado

Cadouri bărbați – deosebite și cu personalitate de la Aviciado

  Trebuie să faci un cadou deosebit și nu știi ce să cumperi? Vrei să îți faci ție un cadou special și să ieși în evidență într-un mod pozitiv? FabricatinRO vine în ajutorul tău și îți prezintă un brand românesc de care vei fi încântat și 100% mulțumit și anume Aviciado. O echipa tânăra, pasionată, focusată pe crearea și producția unor produse extrem de interesante și originale, cadouri bărbați.

Cel mai interesant produs Aviciado este de departe BRATARA PORTOFEL. Un produs realizat manual, din două tipuri de piele naturală, una de miel, extrem de fină și moale la interior, iar la exterior șuvițe din piele de vită pentru a oferi o ținută și un design deosebit brățării. Nu doar arată foarte bine, este și extrem de practică, iar efectul pe care îl are asupra oamenilor atunci când scoți banii din brățară, este senzațional. Tot ce trebuie să faci, este să îți iei o măsurătoare exactă la aproximativ  9 cm de la încheietura, nici prea strâns nici prea fix. Poți personaliza brățară portofel cu orice grafică, desen, logo sau slogan îți dorești.

Al doilea produs care ne-a atras atenția este tot o brățară, o șuviță din piele de 2 cm lățime pe 22 cm lungime, pe care o poți personaliza cum vrei, de la culoare până la mesajul gravat, fie că este vorba de un mesaj motivațional, emoțional, logoul afacerii tale, absolut orice.

Un alt produs deosebit pe care puteți să îl achiziționați este plicul din piele, care poate fi utilizat în mai multe scopuri: portofel femei, plic, geantă etc. Este foarte ușor de curățat datorită proiectării inteligente care permite accesul complet în interior. Multitudinea de culori îl face și mai ușor de adorat, iar pentru a-l personaliza, poți adăuga o curea de culoare diferită suplimentară. Și acest plic poate fi personalizat cu o gravură la alegere: un simbol ales de ține, semnul zodiacal, un citat, o mantră sau orice vă doriți și face parte din personalitatea dumneavoastră.

Interesant și cardul de garanție, care vine cu un cod unic, iar dacă faci cadou cuiva un produs Aviciado poți solicita gratuit să atribui un mesaj personalizat codului respectiv. Când va verifica autenticitatea produsului pe site, va putea citi și mesajul personalizat.

Așadar, fie că doriți să dăruiți ceva special, fie că vreți ceva special pentru dumneavoastră, răspunsul este Aviciado. Fabricate în România, de oameni pasionați,care au pus suflet în creațiile lor, ne mândrim cu ei și va încurajăm să le testați produsele cu încredere.

ÎI puteți găși pe Facebook la: www.facebook.com/Aviciado sau pe magazinul lor online: www.aviciado.com

Dacă ești în pană de idei de cadouri pentru femei, avem un articol care te poate ajuta.

Sursă poze aici

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: