Bilius – pentru atunci când vrei să dăruiești ceva deosebit

Bilius este un brand românesc de ceasuri, lansat în anul 2019, care folosește în principal lemn exotic ca materie primă pentru fabricarea produselor sale. Există și ceasuri Bilius confecționate din alte materiale decât lemnul, dar piesele de rezistență ale acestui brand sunt ceasurile din lemn. 

Ce au diferit ceasurile Bilius față de alte ceasuri?

Când vorbim despre ceasurile Bilius ne gândim mai întâi la unicitate. Fiind lucrate manual, aceste ceasuri au un design unic, deosebit, ce poate scoate din anonimat orice ținută, punând în valoare personalitatea purtătorului. 

Echipa Bilius este compusă din ingineri talentați și designeri creativi care împărtășesc o dragoste profundă pentru natură și tot ceea ce este frumos. De asemenea, tot ca punct comun, putem spune că toți acești specialiști mai sunt pasionați și de timp și de relativitatea lui. Pentru că existența acestuia este atât de diferit percepută în viața fiecăruia dintre noi, echipa Bilius a ales să producă ceasuri cu ajutorul cărora să demonstreze că indiferent de împrejurări și contraste personale, concretizarea frumosului se poate face printr-un obiect care să placă tuturor.

De asemenea, cu excepția designului, mai putem spune că un punct forte al ceasurilor Bilius este și lemnul din care ele sunt fabricate. Pentru a putea garanta calitatea produselor sale, brandul Bilius colaborează cu experți din industria lemnului care îl ajută să respecte cele două principii pe care se bazează această afacere: unicitate și calitate.

De ce să dăruiești un ceas Bilius unei persoane dragi?

Bilius are o gamă variate de modele de ceasuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, lucrate manual, cu multă migală, din esențe exotice de lemn. Din colecția Bilius se numără ceasuri fabricate din lemn de arțar, lemn de nuc sau lemn zebrano, fiecare având o serie de proprietăți caracteristice.

Din punct de vedere al designului lor, ceasurile Bilius se potrivesc la orice tip de îmbrăcăminte, fie că este vorba de o ținută sport ori de un costum sau o rochie elegantă. De aceea, oricare din aceste ceasuri este ideal de oferit cadou unui membru al familiei, unui prieten sau unei alte persoane dragi, indiferent de ocazie.

În plus, atunci când dăruiești un ceas Bilius, știi că ai dăruit un lucru de care destinatarul cadoului tău se va bucura mult timp deoarece aceste ceasuri sunt foarte fiabile și rezistente. 

De asemenea, prețul este și el un punct forte când vine vorba de ceasuri Bilius. Cel mai scump dintre ele nu depășește suma de 1100 de lei, iar cel mai ieftin poate fi cumpărat cu doar 550 de lei, un preț modest atunci când vine vorba de calitate.

În concluzie, ai o mulțime de motive pentru care să dăruiești cuiva un astfel  de ceas atunci când vrei să faci un cadou cu adevărat deosebit. Ceasurile de calitatea nu sunt niciodată niște obiecte de prisos și același lucru putem spune și despre accesorii, atât din punctul de vedere al femeilor cât și al bărbaților. 

De aceea, atunci când vrei să faci un cadou, dăruiește calitate, dăruiește ingeniozitate românească, dăruiește pasiune și în primul rând, dăruiește unicitate!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: