Se încarcă...
Stil Diamonds Bijuteria Stil

Ai pregătit deja cadourile pentru luna dragostei? Iată propunerile noastre din magazinul de bijuterii Stil Diamonds!

Se apropie încet încet luna îndrăgostiților, cu două sărbători de care poți să profiți la maxim pentru a-i arăta jumătății tale dragostea pe care i-o porți. Bineînțeles, nu te oprește nimic să-i cânți o serenadă, să-i scrii o scrisoare de dragoste sau să-i cumperi un buchet frumos de flori chiar acum. Dar cel puțin de câteva ori pe an, la ocaziile speciale, poți să-i oferi ceva ieșit din comun, care s-o surprindă.

Bijuteriile Stil Diamonds sunt realizate în România. Ele sunt fabricate din aur 100% sustenabil și aduc bucurie femeilor care le primesc în dar și le poartă de mai bine de 30 de ani. Brandul s-a născut în anul 1991, într-un atelier din Râmnicu Vâlcea, pe care creatorii de bijuterii care îl dețin și îl folosesc l-au transformat într-un loc confortabil și inovativ, unde își exprimă creativitatea folosindu-se de cele mai frumoase pietre și metale prețioase. Așa că, în calitate de român, ce altceva mai potrivit ai putea oferi de iubitei tale ca să marchezi niște zile atât de importante?

Ce bijuterii să dăruiești iubitei tale în luna îndrăgostiților?

#1 O pereche de cercei

Este imposibil să dai greș atunci când alegi o pereche de cercei pentru femeia pe care o iubești, mai ales dacă optezi pentru un brand ca Stil Diamonds. Aici găsești o mare varietate de cercei cu sau fără nestemate colorate, din diferite tipuri de metale prețioase. Fiecare dintre modelele disponibile în acest magazin are un stil unic, plin de personalitate.

#2 O brățară

Când vine vorba de bijuterii, brățările sunt unul dintre cele mai subestimate tipuri. Pentru că sunt mai simplu de ales, cerceii și pandantivele reprezintă o alegere mult mai comună. Tocmai de aceea, dacă vei dărui o brățară vei demonstra că ai acordat mult timp și atenție alegerii cadoului perfect, iar iubita ta cu siguranță va aprecia din plin acest lucru.

#3 Un inel de logodnă

Dacă ești pregătit să duci relația la nivelul următor, atunci în luna februarie ai nu doar una, ci două ocazii în care să propui iubitei tale să devină partenera ta de viață și să-ți fie alături pentru totdeauna. Iar la Stil Diamonds vei găsi cu siguranță și inelul de logodnă perfect care să transforme momentul cererii în căsătorie într-unul cu adevărat memorabil!

#4 Verighete

Dacă sunteți deja logodiți și plănuiți detaliile pentru nuntă, de ce nu alegeți împreună de la Stil Diamonds verighete pe care să le purtați cu plăcere toată viața? Cine a spus că în luna februarie numai femeile trebuie să primească daruri sau că nu poți alege cadouri pentru femeia pe care o iubești împreună cu ea? Ieși din tipare și dăruiește luna ce urmează ceva să însemne ceva profund pentru amândoi și alege verighetele Stil Diamonds!

Pentru mai multe idei de cadouri, începând cu trusouri pentru botez și continuând cu obiecte decorative sau piese de artă, vă invitâm în magazinul online Fabricat in RO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: