Se încarcă...
Adam’s Secuiana Calitate şi Tradiṭie Din Iași

Adam-s Secuiana – calitate şi tradiṭie din Iași

Adam’s Secuiana – calitate şi tradiṭie, produsă în Iaşi

Îmbrăcămintea este una dintre preocupările cele mai active ale societăṭii în care omul modern trăieşte. De secole a existat această luptă pentru inovaṭie, de a fi mereu la modă şi totodată de a purta ceva ce va atrage privirile indiferent de ocaziile care se ivesc. În tot ce facem, în tot ce cumpărăm ne dorim ce e mai bun, ce e mai calitativ. Ce va face diferenṭa în alegere e răspunsul la întrebarea: de unde?

Înfiinṭată la Târgu Secuiesc din respect pentru client şi oferind întotdeauna ce este mai bun, Secuiana Group este proprietara a 24 de magazine care operează sub brandul Adam’s by Secuiana. Aceste magazine pun accent în special pe client şi nu pe producător, îmbinând cu success calitatea și profesionalismul. Adam’s by Secuiana se bucură de atenṭia unei vaste reṭele de clienṭi din diferite oraşe ale ṭării cum ar fi Oradea, Constanṭa, Suceava şi Timişoara şi nu numai.

Politica comercială a acestui lanṭ de magazine care produce în exclusivitate articole bărbăteşti în toată ṭara este una foarte simplă, dar de impact.

Alegerea acestor producători cu o vastă experienṭă profesională dovedeşte nu doar un bun raport de calitate-preț, dar îndeplineşte în totalitate gusturile şi cerinṭele clienṭilor de pretutindeni. Absolut toate produsele bărbăteşti de la pantaloni şi cămăşi şi alte accesori necesare unui costum, care sunt comercializate de Adam’s by Secuiana, se fabrică la noi în ṭară mai exact în propria fabrică din Târgu Secuiesc. Fabrică are la activ mai bine de 40 de ani de experienṭă şi tradiṭie în domeniu, şi o vastă colaborare pentru exportul internaṭional cu alte ṭări dintre care menționăm Germania, Italia, Franṭa, Olanda, Canada, Anglia şi SUA.

Ţinutele tale nu vor mai arăta la fel.

Fie că eşti la o întâlnire de afaceri, fie că îṭi petreci o seară în oraş cu prieteni, îmbrăcămintea ta va ieşi întotdeauna în evidenṭă, mai ales dacă ştii ce este în trend şi ce se poartă în fiecare sezon. Nu mai trebuie să îṭi faci griji dacă îṭi vei găsi haine pe mărimea ta sau dacă culoarea care îṭi place va fi pe stoc sau nu, pentru că Adam’s by Secuiana îṭi vine în ajutor.

De la articole casual până la cele clasice, produsele Adam’s by Secuiana sunt create într-un stil vestimentar care avantajează tipologia fiecărui consumator de pe piaṭa românească. Mai mult de atât, ṭesăturile care sunt utilizate la crearea designului pentru articolele bărbăteşti au finisaje speciale care aduc mari avantaje oricărui cumpărător. Aceste finisaje permit o bună aerisire a corpului atunci când articolele sunt purtate, precum şi diverse tratamente care au în vedere antişifonarea sau petele.

Textura acestor materiale beneficiază şi de tratamente care nu permit ca apa să pătrundă din exterior.

Toṭi pantalonii care sunt din bumbac sunt de regulă spălaṭi înainte de orice comercializare acest lucru fiind benefic pentru consumatori, oferind o atingere mai plăcut-catifelată la contactul cu pielea clienṭilor, dar şi o bună igienizare a produselor încercate. Fiindcă produsele spun totul despre calitatea furnizată, mai multe detalii şi informaṭii utile despre ceea ce este actual şi în trend pe piaṭa românească în ceea ce privește articolele bărbăteşti şi nu numai se pot găsi pe site-ul nostru.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: