Accesorii masculine pe care nu le poţi refuza

Îţi plac accesoriile? Îţi doreşti sa ieşi în evidenta cu o ţinuta deosebita? Sau poate vrei sa faci un cadou personalizat de efect? Falx Studio îţi propune o gama variată de accesorii barbatesti de lux.

Acestia se laudă cu o colecţie unică de accesorii – inele, brăţari, butoni de cămaşă, portofele din piele si curele, toate lucrate artizanal. Accesoriile barbatesti Falx Studio sunt confecţionate în serie mica din materiale de cea mai buna calitate: argint masiv si piele naturală.

Tot ce-i trebuie unui bărbat ca să fie la modă

Ce şi-au dorit acestia pentru tine? În primul rand, o simbolistica puternica aflată în fiecare produs, de aceea bijuteriile sunt gravate cu motive si simboluri de inspiraţie traditional românească si dacica. Accesoriile lor îmbina stilul eclectic, urban, cu nostalgia pentru trecut si un puternic simt al identităţii naţionale.

Bijuteriile si accesoriile barbatesti create de Falx Studio îmbina în mod armonios respectul pentru istoria si tradiţia românească cu un design modern, urban, contemporan. Accesoriile Falx au în spate o poveste ce ne aminteşte unde ne sunt cu adevărat rădăcinile si valorile. Si-au dorit sa îmbine nostalgia trecutului cu promisiunea viitorului. Si pentru ca fiecare piesa poarta o încărcătura emoţională si simbolica diferită, creaţiile devin o reflecţie a spiritului celui ce le poarta.

Printre preferatele noastre se afla Port Visit Cardul cu motive traditionale. Acesta este din piele naturală si are motive traditionale. E ergonomic si subţire perfect pentru orice bărbat. La exterior este decorat cu o gravura laser cu motiv traditional românesc, geometric. La interior este embosat cu sigla Falx Studio. Model disponibil pe negru.

O alta frumusete este cureaua de piele cu catarama. Catarama curelei este confectionata manual de catre un artist, avand finisaje de alama, argint sau nichel. Din acest motiv, fiecare curea este unicat (nu exista doua modele 100% identice). Catarama are un aspect antichizat si este embosata cu efigia lui Decebal.

Sa nu uităm sa lăudăm si portofelul cu lanţ pentru pantaloni. Este confecţionat din piele, subţire, ergonomic. Captuseala este una elegantă, din mătase sintetică. E decorat la exterior cu o gravura laser ce-l înfăţişează pe regele Decebal, iar la interior este embosat cu sigla Falx Studio.

De ce le recomandam? Pentru ca toate creaţiile barbatesti Falx Studio reflecta un puternic sentiment al identităţii. Acesta se regăseşte în designul unic, înnobilat de simboluri ale trecutului, de la motive folclorice traditional româneşti pană la simboluri dacice antice. Motivele în jurul cărora au fost create colecţiile de accesorii nu sunt alese aleatoriu: ele reprezintă mandria si identitatea naţională. Transpuse în bijuterii moderne, urbane, eclectice, ele devin adevărate embleme ale spiritului, ale tenacitatii si determinarii barbatilor romani, de atunci, dar si de acum.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: