8 Cadouri deosebite pentru Ziua Femeii de la Maria’s Ladybugs

Marias Ladybugs 06

Mai sunt doar câteva zile până la cea mai importantă sărbătoare din an pentru toate femeile din România în general și pentru mame în mod special. Fie că este vorba de mamele noastre, de iubite, soții, surori, verișoare, mătuși, fiice sau pur și simplu prietene, nouă, celor din echipa FabricatinRO, ne place să ne gândim din timp la micile bucurii pe care le putem face cu această ocazie femeilor care ne luminează existența. Și pentru că am petrecut ceva timp căutând cele mai frumoase daruri, ne-am gândit să întocmim și o listă cu descoperirile noastre cele mai de seamă, din care poate că ți-ar plăcea să te inspiri și tu. Iată deci, în rândurile ce urmează, 8 cadouri deosebite pentru ziua de 8 Martie!

Colier cu fluture

Marias Ladybugs 04

Fluturii sunt un simbol al delicateții, al frumuseții și al spiritului liber. Culorile și desenele rafinate de pe aripile lor sunt la fel de speciale ca trăsăturile naturale ale femeilor, frumusețea lor se aseamănă cu frumusețea muzelor din viața noastră și zborul lor în vâzduh cu senzația de libertate deplină pe care doar dragostea pură a unei mame ne-o poate dărui. Și atunci, ce cadou mai potrivit pentru o femeie ai putea găsi decât un colier cu un fluture?

Brățări cu mărgele

Marias Ladybugs 05

Femeile adoră culorile și de cele mai multe ori nu se pot opri la una singură când vine vorba de accesorii, mai ales în ceea ce le privește pe copile. De aceea, dacă vrei să-ți impresionezi fiica, dăruiește-i câteva brățări colorate de la Maria’s Ladybugs și vei fi eroul ei pentru totdeauna.

Cercei cu motive marine

Marias Ladybugs 07

Ce femeie nu iubește din suflet marea? Numai gândul la plajele nesfârșite și albastrul etern sunt suficiente pentru a face inima unei femei să bată mai repede. Ca să amintești mereu de mare și vacanță unei femei pe care o iubești, dăruiește-i de 8 Martie o pereche de cercei cu motive marine.

O brățară cu gândurile tale

Marias Ladybugs 02

Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești cuiva exact gândurile tale? Așterne tot ce simți pe o brățară delicată de la Maria’s Ladybugs  și dăruiește unei femei pe care o iubești exact inima ta!

Cercei cu motive geometrice

Marias Ladybugs 03

Pentru femeia din viața ta care iubește moda și te fascinează mereu cu bunul ei gust, dăruiește o pereche de cercei cu motive geometrice. Sunt ușor de asortat la orice ținută și desăvârșesc imaginea purtătoarei!

Brățări cu șnur

Marias Ladybugs
Marias Ladybugs

Colorate și distractive, niciodată nu poți spune că ai prea multe brățări cu șnuri de la Maria’s Ladybugs . Astfel de accesorii atent lucrate și cu un aer delicat vor cuceri încă de la prima vedere inima celei care le va primi de la tine!

Soarele și luna la gâtul ei

Marias Ladybugs 08
Marias Ladybugs 08

Pentru că ea e totul pentru tine, ce spui dacă îi dăruiești și soarele și luna, bineînțeles, metaforic vorbind? Alege pentru iubita ta un simbol al astrului zile și unul al celui al nopții și cu siguranță va pricepe imediat și se va bucura de ceea ce vrei să-i transmiți!

Cercei cu zodii pereche

Marias Ladybugs 09
Marias Ladybugs 09

În general, femeile iubesc zodiacul. Iar dacă cea căreia vrei să-i faci un cadou anul acesta de 8 Martie este o astfel de femeie, fă-i cadou o pereche de cercei cu zodii. Dar nu oricum, ci unul cu zodia ei și celălalt cu a ta!

Dacă dorești să vezi și alte opțiuni de idei de cadouri maria ladybug sunt pe platforma noastră, te invităm să citești articolele noastre.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj