Se încarcă...
Accesorii Marias Ladybugs

3 Cadouri Maria`s Ladybugs pe care să le dăruiești femeilor din viața ta

Încă este luna cadourilor, iar Dragobete bate la ușă. În plus, mai sunt doar câteva zile până la 1 Martie și 8 Martie. De aceea, am considerat cum nu se poate mai potrivit să-ți pregătim un articol cu propuneri de cadouri de la unul din cei mai talentați producători înregistrați pe platforma noastră. Este vorba despre accesoriile Maria`s Ladybugs, niște accesorii elegante, cu mult bun gust, de înaltă calitate și foarte originale, pe care cu siguranță iubita, soția, mama sau celelalte femei importante din viața ta le vor aprecia din plin.

Cercei contur de formă pătrată

Minimalismul este conceptul principal care a stat la baza fabricării acestei perechi de cercei. Niște cercei atât de simplii și atât de delicat lucrați, se potrivesc la absolut orice ținută și cu orice combinație de accesorii, mai ales că sunt disponibili într-o gamă variată de materiale. 

Acești cercei sunt fabricați din argint și suflați cu aur galben sau rose, ori din aur galben, alb sau rose în funcție de model. În plus, chiar dacă par voluminoși, sunt atât de ușori încât aproape că nici nu îi simți atunci când îi porți.

Nu există nicio femeie care să aibă prea multe perechi de cercei. De aceea, indiferent dacă este vorba despre iubita sau fiica ta, persoana căreia îi dăruiești o astfel de pereche cu siguranță va aprecia cadoul oferit de tine.

Brățări cu șnur de mătase și cu figurine gravate

Brățările cu șnur de mătase sunt unul din produsele care au consacrat această companie. Le poți cumpăra așa cum sunt ele în magazinul Maria`s Ladybugs, dar poți comanda să ți se graveze și un alt desen, unul pe care îl preferi tu în mod special. 

De asemenea, șnururile acestor brățări pot avea orice culoare îți dorești: alb, albastru cobalt, auriu, bleumarin, fucsha, galben, lila, maro, mov, negru, nude, roz pal sau roșu. 

Cu o astfel de brățară poți să-ți surprinzi o prietenă căreia vrei să oferi ceva cu adevărat special cumpărând și pentru tine și pentru ea același tip de brățară, ca un fel de brățări ale prieteniei.

Coliere prețioase pentru femeile cu un stil deosebit de rafinat

Nu există cadou mai potrivit pentru o femeie pe care o iubești din toată inima decât un colier. Nu degeaba în industria cinematografică s-au filmat zeci sau poate chiar sute de scene în care bărbați îndrăgostiți nebunește prind în jurul gâturilor iubitelor lor coliere prețioase.

În magazinul online Maria`s Ladybugs găsești o mulțime de astfel de coliere și tot ce trebuie să faci este să alegi modelul care îți place. 

Alege un lanț păpădie dacă vrei să-i arăți iubitei tale latura sensibilă a personalității tale; un fluture uriaș dacă femeia pe care o ai alături te face să te simți liber; sau o inimă uriașă dacă pur și simplu vrei să pozezi în postura unui bărbat îndrăgostit lulea.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: